"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Yeni Doctor Kızmı olacak?

yeni konu aç Yeni Doctor Kızmı olacak?

10.sezonda doctor yine değişçek gibi duruyo çünkü 3 sezonda bi değişiyor.Bide 7.sezondan itibaren zaman lordlarının kıza regenlenmesi gösterildi yani mesela hep bişey olmadan önce onunla ilgili önceki bölümlerde onla ilgili bişeyler gösteriyolar yani bence 10.sezonda doctor kız olabilir.

yooo yeni sezon kadrosunda peter capaldi de var bu sezon degiştirmiyorlar doktor rolunu: http://www.beyazperde.com/diziler/dizi-575/video-19541589/

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Peter Değişsin bence adam heyecan getirmedi diziye David mükemmeldi Matt fena değildi hatta güzeldi ama bu adam yaşlı filan dizi dizi olduğu için izliyorum oyuncuları bozuyor dizi doctor who olmasaydı aynı oyuncular olsaydı izlemezdim değişsin hatta kız olsun fantastik olur bu benim yorumum

ErdemGKSL sen doktoru kaç yaşında sanıyorsun adam tam 2000 yaşında bir zahmet artık bin yılların verdiği tecrübe ile birazcık yavaş olabilir ama doktoru böyle kabullenmemiz lazım ve bu yorumu yapıyorsan klasik seriyi nasıl izleyeceksin ki ? Veya izledin mi ki ?

Peter Capaldi'ye "kötü doktor" diyenler net olarak doctor whoyu boşbeleş izliyordur, ben whovian diyorsa sadece kendini kandırıyordur. 9.sezonu Capaldi tek başına götürdü bildiğin.

Peter'a kötü diyenleri anlamıyorum adam David veya Matt'e göre yaşlı olabilir ama oyunculuğu mükemmel kesinlikle ve doktor rolünü çok iyi taşıyor ayrıca 11. sezonda doktor değişecek yani Peter'ın son sezonu 10. sezon olucak

Peter Capaldi oyunculuğuyla iyi bir adam cidden.Hakkında neden kötü yorum yaptığınızı anlamıyorum. Mesela bu dizide bize bunu itiraf madalyonunun içindeki labirentteyken ve ayrıca clara yı kurtarıp evrenin sonuna gittikleri bu iki bölümde özellikle kanıtladı bence..

@Markefello Kardeşim klasik seriyi nereden izleyebilirim. İngilizcem anlayabilecek kadar iyi değil maalesef :(

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Klasik seride de bir çok doktor yaşlı ve yavaştı bence modern serinin ilk sezonlarında yine doktoru yaşlı yapmaları bize genç dinamik doktorları birden aşılamamaları gerekti ama artık çok geç :D Peterı ilk duyduğumda bundan doktor olur mu olmaz mı çelişkiye düştüm. Ama hikaye olarak güzel ilerledikçe Peter ı sevmeye başladım. Bundan sonraki doktor olacak mı kimse bilmiyor çünkü doktorun rejenerasyon hakkı sınırlı ve matt in son bölümünde dikkat ederseniz ölmek üzereyken gallifrey den gelen hak sayesinde yeni yüzüne ulaşıyor. Dizinin devam etmesi veya bitmesi için 2 teori var belli belirsiz. Ya Peter son doktor olarak bitirilecek. Ya da gallifrey den gelen döngünün bir 11-12 daha götürecek bir döngü olduğu ortaya çıkacak izleyip göreceğiz :D

Capaldi'yi ilk kez Da Vinci belgeselinde gördüm ve deli-dahi arası bir roldeydi ve mükemmel yansıtmıştı Da Vinci'yi, doktor olarak onun seçildiğini öğrendiğimde şaşırsam da çok sevindim, burda da deli-dahi arası bir rolde ve mükemmel bir doktor oldu tabi biz Matt ve David gibi yakışıklı, genç ve flörtöz doktorlara alışık olduğumuz için çoğumuzu pek memnun etmedi

Yeni yoldaş gelmesin istemem. Clara'yı isteriz !

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık