“Hiçbir yazar iyi bir hikayeye direnemez, tıpkı hiçbir politikacının tutamayacağı sözler vermeye karşı koyamadığı gibi.” - Frank Underwood

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Yılbaşı bölümünden sonrası hakkında ( Bütün bölümleri izlemeyenler için spoiler içerir)

yeni konu aç Yılbaşı bölümünden sonrası hakkında ( Bütün bölümleri izlemeyenler için spoiler içerir)

Biraz önce 4x9 u bidaha izledim ( river ın öldüğü bölüm)
son kısımda onu kurtarmak için onca yılım vardı neden sadece tornavida verdim dedi son anda onu makineye bağlayarak donna da olduğu gibi onu saklamadı mı yani geri gelme ihtimali olmalı şu ana kadar riverı doğru düzgün izlemedik bile sonuçta doktor clara yı bile ölümden döndürdü. River ın geri gelme ihtimali olamaz mı

mm hayır donnayla river'a yaptığı farklı şeyler.Doktorla river farklı zamanlarda ilerliyorlar(şu river'ın dokturu ilk görüşü doktorun river'ı son görşü) 9. sezon yılbaşı özel bölümünü izlediysen river'ı son görüşümüzdü *yine yanlış biliyor olabilirim* belli de olmaz

donna ölmemişti ama river öldü. o yüzden donna gibi geri getiremiyo. ama yine bi şekilde geri getirilebilir ama sanmıyorum yılbaşı bölümü river için final gibiydi ayrıca moffat diziden ayrılıyor river karakterinin yaratıcısı o yüzden riverı tekrar geri getirebilceklerini sanmıyorum

Whaaaaaaatt

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık