"ölene kadar sana sarılmak istiyorum hepsi bu." -supernatural

Entourage tartışma forumu

Tüm Forumlar > Entourage > Bu dizi izlenir mi?

yeni konu aç Bu dizi izlenir mi?

Arkadaşlar konusunu okudum ama merak ettimde başlığı açtım, haliyle tatil geldi zaman geçirmek istiyoruz, izleyen arkadaşlara soruyorum, dizi final yaptı mı? Ve izlerken eğlenir miyim? 2 soru gayet açık, iyi seyirler ;)

aslında izlenmez mi diye düzeltmen bile gerekebilir diziyi sana sevdirecek olan şey iki kelime ari gold
final yaptılar zaten 24 dakika bir bölümü sıkılmadan izliyeceğine eminim

Hayalini kurduğum 4lü arkadaş grubunu kurmuş adamlar. Arkadaşında dediği gibi '' İZLENMEZ Mİ!'' . Ayrı bi artısı, görebilmeyi umduğun tüm ünlüler diziye konuk olarak geliyor. Sasha Grey'i görmüşlüğüm var sen düşün :p

Kesinlikle izlenir. Hepsi birbirinden iyi karakterler ve hepside izlettiriyor kendini. Final yaptı hatta bu hafta sinema filmi Türkiye'de de vizyona giriyor. Daha ne olsun

En yakın zamanda başlıyorum, teşekkürler :)

Kesinlikle başla sountrackları fena değildir bide zırt pırt maserati , porsche . ferrari görmek başka bi artı'sı

hımym-friends-the big bang theory vs dizileri sevenler bunu da çok sevicekler 2. sezondayım iyiki başlamışım diyorum.

dizi hakkında hiçbir şey bilmeden izlemeye başladım, bir günde ilk sezonu bitirdim. şu ana kadar hiçbir bölümünde sıkıldığımı hatırlamıyorum. her karakter müthiş, özellikle ari gold :>

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

6.sezonunda matt damon var diye duymuştum ve izlemeye başladım, çok güzel ilerliyor -matt mükemmeldi- :d

en iyi dizilerden biri. Keşke izlememiş olsaydım da izleseydim tekrar

Hayatımda izlediğim en sürükleyici dizilerden biri diyebilirim izlememek elde değil.

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık