"bir kız sadece arkadaş olmak istiyorsa bu, seninle bir şeyler yapmak istediği ama sevgili olmayacağıdır." -that 70's show

Eye Candy tartışma forumu

Tüm Forumlar > Eye Candy > Eye Candy Hakkında ;

yeni konu aç Eye Candy Hakkında ;

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Eye Candy bir Amerikalı gerilim prömiyeri televizyon dizisi MTV . 12 Ocak 2015 tarihinde [ 1 ] serisi tarafından geliştirilen Catherine Hardwicke ve Hıristiyan Taylor ve aynı adı taşıyan romanından dayanmaktadır RL Stine . Eye Candy yıldızlı Victoria Adalet Lindy Sampson, onun kayıp kız kardeşi Sara ararken New York'ta bir seri katil için ava giden bir teknoloji dehası olarak. 11 Şubat 2014 tarihinde, Eye Candy 10 bölüm ilk sezon için tutuklanmıştı. [ 2 ] Eye Candy teknoloji dehası Lindy (üzerinde merkezleri Victoria Justice ), onun oda arkadaşı, Sophia (ikna olan bir 21 yaşındaki kadın Kiersey Clemons ), online dating başlayacak. Ne yazık ki, o talipleri birinin ölümcül bir siber stalker olabileceğini şüphelenmeye başlar. Arkadaşları, hacker bir bant ile o takım kadar sokaklarda adalet kendi tarzını unleashing ve kız kardeşi Sara (Jordyn DiNatale) bulurken işlediği cinayetleri çözmek için.

google translate ?

Translate terk. Diziyi izlediysen keşke kendi cümlelerinle kısaca açıklasaydın

YUKARDAKİNİ OKURKAN KÖR OLANLAR İÇİN;

Lindy diye baya dişli bir hackerımız var yıllar önce kardeşi kaçırılmış ve bulunamamış kaçırmadan yıllar sonra sevgilisi Dedektif Ben'den ayrıldıktan sonra en iyi arkadaşı telefonuna flirtual diye bir uygulama yükleyip başkalarıyla tanışsın diye lindy'i kaydediyor buarada bi tanede katil var flirtual dan herşeyiyle mükemmel insanı arıyor insanlarla buluşuyor mukemmel olmadıkları anlayınca onları öldürüyor(tam bir kaçık) dizi katilin lindy'i bulmasıyla başlıyor aradığı mükemmelin o olduğunu anlıyor (garip bir şekilde onu seviyor,baya garip ama baya baya) derken Lindy ve Ben barışıyor ama ertesi günü katil Ben'i öldürüyor(baya acıklıydı o sahne) bide dedektif Tommy var(dizinin yakışıklı çocucğu) Ben'in ortağı ve çocukluk arkadaşı Ben ölünce Lindyle beraber çalışarak katili bulmaya çalışıyorlar tabi başka şeylerde var,başka suçlular ama dizinin iskeleti böyle bide bütün sezon Tommy'le Lindy'nin beraber olmasını istiyorsunuz ama senaristler gösteripte vermiyor(tam bir klasik uyuz senarist hareketi)
Dizinin gideri var ama yinede 2.sezon onayını almadan çokta bağlanmayın derim:D

izlenmeye değer bir dizimi merak ediyorum ?

ewt

ikinci sezonu aldı diye duymuştum sanki ben. yanlış mı hatırlıyorum. bir bakmam lazım. çünkü reytingi filan iyi gidiyordu. güzel dizi ya merak ettiriyor kendini. çekiyor kendine. son bölümde şok olmuştum. demek ki şoklarla devam edecek. Lindy ve Tommy beraber olmalı diye daha en başta düşünürken bi baktık diğer eleman atta oldu :D sevinmedim desem çarpılırım valla :D öteki de balataları yakmış şükür ki :D gel tommy gel :D kendine gel

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık