"kızlar, erkeklerden daha çok kan görür." -game of thrones

Falling Skies tartışma forumu

yeni konu aç final bölümü

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Son 2 bölüm çok hızlı gelişti overlord dedikleri yaratıkları bile zar zor görüp 3-5 tane öldürebilirken kraliçeyi 2 dk da gösterdi öldürdü ve bitirdiler çok aceleye gelen bi final bölümü olmuş gibi geldi bana sizin düşünceniz nedir?

oyle ama guzel bitti be :D

kraliçe zaten öyle çok oynayacak bir karakteristik özelliğe sahip değildi bence. çok güzel bir bölüm olduğunu düşünüyorum. ama şöyle doyamadan bitti dizi de final de. keşke final 1buçuk saatlik film tadında olsaydı da bi iki entrika daha çıksaydı bölüm içinde dedim yani. :D

4. sezondan sonra düşüşe geçmişti dizi zaten. Bütçeyle ilgili sıkıntı olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar bitsin gitsin tadında bir final bölümü yapmazlardı. Ne olursa olsun 5 sezon boyunca beni eğlendirdiği ve "Vaay be 5 yıl olmuş ne çabuk geçiyor zaman." dedirtip beni duygunlandırdığı için teşekkür ediyorum.

müthisti.atraksyonluydu.buyuk keyf aldım ızlerken.her bölümü başarılı oldu.güzel bir sonla spıelberg noktayı koydu.ondan yıne bu tarz diziler beklıyoruz.duy sesımızı spıelbergg hasjfhbas

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık