"zaman her şeyin ilacıdır sözü tamamen bir yalan. uyku her şeyin ilacıdır." -the simpsons

Forever tartışma forumu

Tüm Forumlar > Forever > sanırım sırrını buldum bu adamın

yeni konu aç sanırım sırrını buldum bu adamın

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

adam öldüğünde saati hiç kaybolmuyor öldüğü yerde kalıyor bence saatle ölümsüzlüğünün bir sırrı var hatta aynı saat 2000 yıllık gobelde de olabilir. ve evet farkındayım gobel dedim.
not:çorumlu değilim
dipnot: saat kesin olarak ölümsüzlüğün sırrı
yerin dibi not:hala not yazıyorum.

saçma babasi niye ölmedi ozaman yada büyükbabasi yada büyükbüyük babasi

rainmanHi haklı :D

Uriels herşey tamam da Çorumlu değilim ile yerin dibi not nedir acaba?

takside öldüğünde saat düşmüştü bence durum daha farklı

bence adam gemiden atılarak boğularak ölebilir diyom ben diyer ölümler uğramıyo bence ve adamda ilk nasıl oldüyse öle ölüyo

o öldürülen zenciyle alakası var bence. yardım ettiği hani. belki de adam büyücü filan mı ne :D:D:D ayrıca onun gibi biri daha varmış işte burada kafam karışıyor.

bence bunun saatle alakası yok ama benim de şöyle bir teorim var: bence henry'yi diğer ölümsüz adam öldürebilir. Bence lanet ölümsüzlerin birbirini öldürmesiyle bozulabilir. Tabii sadece bir teori.

diğer ölümsüz adam henry yi zaten öldürmüştü hatırlarsan

theQueen_ olayı İskoçyalı'ya bağlamanın lüzumu yok bence. 18.bölümün son sahnesinde saatin sesiyle ilgili bir ipucu verildi. Dikkat daha çok öldürüldükleri silaha çekilse de saatlerle/zamanla alakalı birşey olma ihtimali de var.

orada saatin çalışmasını fark etmesi, ölümsüz olduğu için zamanı fark etmemesiyle alakalıydı.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık