"suya dinamit atana kadar balık tutmaya devam edebilirsin." -the big bang theory

Freaks and Geeks tartışma forumu

yeni konu aç değer görmemesi

finalinin 'final' olmaması ve kısa bir dizi olmasının da büyük etkisiyle böyle bi dizinin değer görmemesi?

niye öyle dedin bence gayet değer görüyor, yani izleyenler tarafından. kastettiğin izlenmesinin düşük olmasıysa bilmiyorum, bence gerek yok. kendi aramızda iyiyiz böyle ama dizinin devam etmesini ben de isterdim. belki de 17 sene önce çekilen bi gençlik dizisi olduğu için 17 sene önceki gençlerin zevkleri farklıdır ve o zaman hakettiği değeri görmediği için devam etmemiştir :(

yanlış bilmiyorsam başka bir dizi için yarım bırakılmış yani 17 sene öncede değer görmemiş ki bence şu an piyasadaki çoğu gençlik dizisinden daha kaliteli o yüzden söylüyorum

Yayınlandığı dönemin popüleritesine ayak uyduramamıştır...
ki bence en azından 3 sezonu hakediyordu, sürekli bu denli samimi gençlik diizleri göremiyoruz etrafta.

hımym marshall için izledim , çok samimi

HIMYM ve 11.22.63 izledikten sonra bu dizide ikisini birden görmem bana çok heyecan ve sevinç verdi, rol yetenekleri gerçekten çok iyi ve sizin de dediğiniz gibi çok samimi. En azından ikinci sezon olsaymış iyiymiş

daha yeni keşfettiğim için üzüldüm ama ilk 5'ime 17 bölüm olmasına rağmen girdi, keşke devamı gelseymiş

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık