"Kocaman sarılmak istediğin insana,küçücük merhaba demek zorunda kalmak da en acısı." - The Originals

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > Başlamalı mıyım?

yeni konu aç Başlamalı mıyım?

Gün itibariyle efsaneler efsanesi diyebileceğim Breaking Bad dizisini bitirdim. Gerçekten aşırı derecede büyük bir boşluk var içimde. Acaba Friends dizisi eğlendirebilir mi? Diziye başlamalı mıyım? 10 sezon gerçekten insana ürkütücü geliyor. Başlamamı öneriyor musunuz?

Başlamalısın. Bu dizinin artı bir özelliği olarak bitirince içinde boşluk oluşmayacak çünkü açıp tekrar izleyip tekrar güleceksin. Bana sonra teşekkür edersin :D

aynen birader hiç bekleme direk başla ama hızlı bitirmemeye dikkat et

hemen başlamalısın efsanelerin efsanesi bir dizi

Kesinlikle başla

kesinlikle daha fazla geç kalmamalısın hemen başlayıp bir sezon bitirebilirsin bile..ilk bi kaç bölüm belki sıkılabilirsin ama kesinlikle izlemekten vazgeçme zaten her bölüm 20 dk nasıl bittiğini anlamayacaksın.ama ilk sezonu bitirdikten sonra bölümleri yavaş yavaş ve araklılı izlemen tavsiyedir 8. sezon bitmek üzere ve diziyi bitirip boşluğa düşmemek için aralıklı izliyorum artık

Başlamalı mıyım diye sormak bile zaman kaybı. İzlediğinde hiç bitmemesini isteyeceğin efsane bir dizidir Friends.

başla başlamasına da ben friends yüzünden başka dizi izleyemiyorum. Yani o kadar güzelki diğer diziler sarmıyo.

Başla ve yavaş yavaş izle tadını çıkararak hemen bitirirsen pişman olursun :D

Teşekkürler :)

Daha baslamadinmi?))))))))))))

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık