"mutlu mu olmak istiyorsun? kimseden bir şey bekleme." -bob marley

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > Dizinin finali nasıl olmalıydı?

yeni konu aç Dizinin finali nasıl olmalıydı?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ben kesinlikle rachel ve rossun evlenmesini görmek isterdim.Monica ve chandlarında yeni evlerinde ikizleri ve tüm ekiple beraber mutlu bi şekilde görmeyi isterdim.Sizin dizide görmek istediğiniz şu şu şu olmazsa finale kadar içimde ukte kalır dediğiniz şeyler var mı ?

herşeyi ağırdan alan bir diziydi Rossun Rachel a acılması bile 1 sezon sürmüştü aşırı hızlı bağladılar ve gerçekten de yeni evdeki hallerini hala birlikte olduklarını falan görmek isterdim

Bence güzel bitti ama aynen son iki bölümde ne olduysa bi anda hallettiler ama bilemiyorum ben fibiyi anne olarak görmek isterdim deli deli severdi çocuklarını :D

Friends o kadar muhteşemdi ki nasıl bir final yazılırsa yazılsın bir şeyler hep yarım kalacaktı bence.Çünkü bu ekip sadece dizi karakterleri olarak kalmadı aklımızda,sanki hala bir yerlerde Monica,Chandler,Joey,Ross,Rachel ve Phoebe olarak yaşıyor gibiler..
Bir şeyler yarım kalsa da içimi ısıtan bir finaldi.Üzüldüğüm tek nokta Monica Chandler'a,Ross Rachel'a Pheebs Mike'a sahipken Joey'nin yalnız olmasıydı.Bunun dışında nasıl biterse bitsin ben bu diziyi bu kadar benimsemişken hiçbir final beni tatmin edemezdi sanırım.

Koskoca 10 sezon izledik diziyi açıkcası finalin final olduğunu dahi anlayamadım bi anda bitti :D Her ne olursa olsun bu dizi kadar güzel bi diziyi bir daha izleyemeyeceğiz sanırım....

Şöyle bir 5 sene sonra falan yapıp bitirseler efsane olurdu

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık