"ne derler bilirsiniz; ağzı olan konuşur. söyleyecek güzel bir şeyleriniz yoksa belki sadece çenenizi kapatmalısınız." -gossip girl

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > FRIENDS dizisine nasıl başladınız?

yeni konu aç FRIENDS dizisine nasıl başladınız?

İngilizce öğretmenimle HIMYM or FRIENDS tartışmasına girdik. Friends dizisini bilmediğim için pek bir şey diyemedim "Mutlaka izlemelisin" dedi. O gün bugündür diziyle aşk yaşıyorum.

Abim izliyordu ben de başladım hatta abimin izlediği bölüm de 5x14'tü izleyen bilir büyük spoiler almıştım.

hımym bitirdikten sonra hiç bir dizi onun boşlugunu dolduramadı bende friends e başladım

Himym ile kıyaslanıyordu ve ben o zamanlar himym izliyordum. Bitirdikten sonra içimde bir boşluk oluştu ve bende kıyaslandığına göre friends de güzeldir diyerek başladım. Ve şuan ikisini de kıyaslama yapmadan eşit bir şekilde seviyorum

Eski bir arkadaş önermişti yaklaşık 2 sene önce o zamandan beri artısıyla eksisiyle 20 kere izledim, izliyorum, izleyeceğim. Bu diziyle kıyaslanabilecek başka bir dizi yoktur.

Bazı dergilerde tüm zamanların en iyi dizileri listesinde 1. sırada görmüştüm e izliyim dedim, haklılarmış. 'Friends gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir' cümlesindeki komedi kısmı kesinlikle fazlalık. Bitireli hepey oluyo onlarca dizi daha izledim, daha iyisi yok. Ara ara rastgele bölümler açıp izliyorum

Jennifer Aniston sayesinde....bu diziyi izlemeden ölmeyin

two and half mani izliyordum charlie sheen çıkınca bıraktım sonra herkes hımym ile friends kıyaslaması yapıyodu bende friendsten başladım izlemeye keşke başlamasaydım şimdi ne güzel 10 sezon duruyo olcaktı hiç izlenmemiş ama bitti malesef

Arkadaşlarım aralarında dizinin finali hakkında tartışıyorlardı bende ne diziymiş deyip umursamamıştım ama şimdi anlıyorum ki bu dizi bir harika dostum

twitterı çok sık kullandığım bi dönemde herkes severek diziden bahsediyordu ben de neymiş bu friends yahu dedim ilk bölümü hiç beğenmediğim için 3-4 ay sonra tekrar diziye şans verdim ÇOK SEVİYORUZ HOCAMM

himym tadında bir şey arıyordum bir arkadaşımda friendsi övüp duruyordu o hafta diziyi bitirdim

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık