"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > Friends ve HIMYM deki gibi arkadaşlıklar istiyorum çokmu?

yeni konu aç Friends ve HIMYM deki gibi arkadaşlıklar istiyorum çokmu?

Şimdiki arkadaşlıklar çok salakça.Öyle arkadaşlıklarda adamlar birinin sorunu olduğunda düzeltmek için kendilerini seferber ediyorlar.Şimdiki arkadaşlar sorunun varsa boşver diyip geçiyorlar.Genellikle hep b,irbirleriyle takılan hiç birini yalnız bırakmayan.İstiorum ulen :D

şimdiki arkadaşlıklardan ziyade gerçek hayattaki arkadaşlıklar çok salakça denilebilir.
hayatın gerçekleri. dizilerdeki ve filmlerdeki gibi değil maalesef arkadaşlıklar.
benim anlamadığım herkes istiyor bu arkadaşlıklardan peki neden herkes istediği halde kimsenin böyle arkadaşlıkları yok.

sebebi basit aslında sadece istiyoruz.. sen yaparsın fedakarlığını aynısını arkadaşından göremezsin üzülürsün. sonra uğraşmazsın geçiştirirsin.
ama en başta hiç fedakarlık yapmadan onun yapmasını beklersen böyle arkadaşlıklar kuramazsın yani istemekle olmuyor. azim ve şans gerekli.

evet çok :D

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık