"birileri onu elimden aldı ve bıraktığı boşluğu kimse dolduramadı." -game of thrones

Fringe tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fringe > En iyi bölümleri şöyle bir sıralasak mı ya?

yeni konu aç En iyi bölümleri şöyle bir sıralasak mı ya?

Arkadaşlar ben diziyi 5 yıl önce bitirdim. Sanırım bugüne kadar izlediğim en iyi dizi kendisidir. Şimdi en baştan izlemek istemiyorum ama en iddialı bölümleri izlemek istiyorum. Ama bitireli çok oldugu için belli bir bölüm ya da o bölümün kaçıncı sezonda oldugu aklıma gelmiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa toplanıp en iyi bölümler sıralı lise yapabiliriz bence :)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Reiss bölümler unutulurmu bende 2013 de bitirdim 2.sezondan sonra güncel takip ediyordum diziyi unutmadığım bir çok bölüm var ama bir tanesini seçmem gerekirse şunu seçebilirim; 3x09 Marionette '''Gözlerine baktığında nasıl görmediğin ben olduğumu?''

Bir 2.sini yazmam gerekirse 5x08 The Human Kind diyebilirim 3.sü 4.sü 5. ilk 10 a kadar sayabilirim Fringe'i.Unutamadım bunu diğerleri gibi olmadı.Çok dizi izledim ama bunun gibi olmadı acaba diye düşünüyorum neden böyle.Diziyi güncel takip ediyordum her hafta bölümleri bekliyordum sezon bittikten sonra uzun bir süre bekliyordum bence bu bekleyişlerde dizinin önemini kat ve kat arttırdı yani sebebini buna bağladım.X files a başladım ama bir yerde kaldı onun kötü olduğunu düşünmüyorum ama bilmiyorum ......

Ayrıca Fringe'i çoğu arkadaşıma önermiyorum efsane yavaş yavaş unutulsun kimse bilmesin bizde ayrıcalıklı olarak kalalım..

Beyaz lale bölümü bence en güzel bölümdü. İki bilim insanının karşılaşması,ve beyaz lale olayı çok güzel yansıtılmıştı.Başlarda biraz beynim yandı ama oturup düşününce anlamıştım.

Benim favorilerim 2x20 ve 3x19. 2x20 Peter'ın gerçeği öğrenince ortadan kaybolduğu ve Walter'ın Ella'ya hikaye-müzikal anlattığı cam kalp olan bölüm. Yani genel akış için önemsiz bir bölüm ama kurgusu gereği çok zevk almıştım. 3x19'da da Olivia'nın bilinçaltına giriyorlar Belly ile ayırmak ve gerçek Olivia'yı orada bulmak için, Peter'a güvenin yeniden kazanılması ve yarıda çizgi karakterler halini almaları vs çok eğlenceli bir bölümdü bence.
3x9 da önerilmiş, çok güzel ama hüznü içime oturan bir bölümdü, hüzün için tercih edilebilir.
Ben başladığımda dizi bitmişti ama şu an kaçıncı kez tekrar baştan izliyorum bilmiyorum, iyi seyirler :D

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık