"Geçmişi ne kadar derine gömdüğün önemli değildir. Geri gelir." - Frank Underwood

Fringe tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fringe > Fringe'in devam etme olasılığı ?

yeni konu aç Fringe'in devam etme olasılığı ?

Öncelikle şöyle ki diziyi 3 gün önce bitirdim. Ve çok büyük bir boşluktayım hiç bir diziyi izleyemez oldum (ağladım delice). Acaba diyorum J.J Abrams bir sürprizler bir şoklar falan yapıp da diziyi devam ettirmez mi ?
Şunu biliyorum evet ne kadar istesek de Noble babamız yaşlı ve sağlık problemleri eminim ki vardır burdan dualarımızı dileklerimizi gönderiyoruz ama yani yeni kadro olmadan eskilerle yeni bölümler falan 'The X Files' gibi çekilmez mi yeniden? Onlar da aynı kadroyla devam ediyor ve normal yaşantı gibi sanki 'X Files Department'ı kapatıp günümüzde geri açmışlar gibi.
Bizim dizimiz de tam 2016 yılındalarken final yaptı belki bir umut olamaz mı yani 2016 yılını bağlama noktası olarak kullanıp bu yıl yeniden başlatamazlar mı ? Birlik olup J.J. Abrams abimize bir mektup falan mı göndersek napsak ? (içimdeki duyguları paylaşmak istedim sizinde 'Fringe Boşluğunuz' duruyordur hala diyerekten.)
Sürc-ü Lisan ettiysek affola

Abramsın işi gücü var. Asıl odak noktasını Star Warsa çevirdi adam. İlk filmde tabi dellendi.

Ayrıca hikaye bitti.Supernaturaldaki gibi yavaş yavaş seviye atlamıyorlar veya ne bilim başka dizilerdeki gibi. Adamlar 1.sezon hangi kafayla çıkmışsa finalide aynı kafayla yaptılar. Güzel şeyler yani baş yapıtların tekrar yayınlanması üzücü oluyor. Haa keşke geri dönse dediklerim var mı ? Elbette var. En başta HIMYM :D

Fringe gelmesi bence imkansız gibi bir şey.Gelse de yönetim kadrosu değişik gelir ultra fanlar dışında dizi tutmaz yani

x filesla bir birleşme olabilir mi
xd

henüz diziyi bitirmedim. ne kadar efsane olursa olsun final yapmış hiçbir dizinin yeniden tutacağını sanmıyorum. ama Walter Bishop ve William Bell'in birlikte çalıştıkları zamanları anlatan bir spin off olsa çok güzel olurdu diye düşünüyorum bazen .

@shatana kesinlikle mükemmel bir fikir. Yapsalar efsane olur bence.

o adam hiç bırakır mı sence star wars'ı??

Keşke devam etse likeablueberry. Ben de bugün bitirdim 2009 da izelemeye başladığım diziyi, içimdeki boşluk büyük. Aslında konu olarak devam ettirebilirler, buna müsait, öle bir şey olsa çok sevindirici olur, sürekli devam eden bir diziye de dönüşebilir.. Öyle de kabullenilebilir yani, insan istiyor ki Walter, Peter, Olivia hayatımızın içinde olsun :) Dediğin gibi çok güzeldi keşke devam etse..

ben devam edeceğini düşünmüyorum. bu dizi biterken John Noble nin sağlık durumu iyi değildi. şimdi nasıl bilmiyorum

JJ Abrams bu sezon 11.22.63 adlı mini diziyi yapıyor. tavsiye ederim izleyin

OF 1 YILDIR İÇİMDE BOŞLUK VAR NE AĞLAMIŞTIM BE KEŞKE GELSE KEŞKE OTURUR OKULDA İZLERİM VALLAHİ

1 yıldır o finali hala atlatamadım ama her şey o kadar güzel o kadar dozunda bitirdiler ki tekrar başlarlarsa harcamış olurlar

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık