"sanki birileri deneyler yapıyor ve bütün dünya onların laboratuvarı." -fringe

Fringe tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fringe > fringe mi the mentalist mi

yeni konu aç fringe mi the mentalist mi

ikisi de konusu çok hoşuma giden diziler fakat çok uzun oldukları için şimdilik birini seçmek zorundayım sizce fringe mi the mentalist mi

Çok alakasız karşlıaştırma ama ikiside süperdir fringe 3sezon izledim fena sarıyor 10/11 gibi bir puan ama ilk önce the mentalist izle oda efsaneydi senaryosu olsun karakterleri bakımından tadından yenmiyor 1-Mentalist 2-Fringe izle. puanlıcak olursak ikiside eşit. Fakat konuları farklı polisiye olmaları dışında

ikisi çok farklı konularda bana kalırsa. fringe'e daha yeni başlamış olmakla berabeer mentalisti bitirdim. ikisi de fena sarıyor.

arkadaşların dediği gibi ikisi de güzel dizi ama gülmek istiyorsan ilk mentalist'i izle harbi komik akıl dolu (izleyince anlarsın) ilk mentalisti izle bence :)

arkadaşların dediği gibi ikisi de güzel dizi ama gülmek istiyorsan ilk mentalist'i izle harbi komik akıl dolu (izleyince anlarsın) ilk mentalisti izle bence :)

İkiside efsanedir.Ben önceliği The Mentalist'e verirdim

İkiside bence efsane ama The Mentalist çok başka. 6 ve 7. sezon biraz saçmaladılar ama simon baker için izlenir :D

İkisine de başladım biraz ama fringe daha çok sardı walter ın durumları olsun felan bence fringe

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık