"dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol." -prison break

Fringe tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fringe > İtiraf ediyorum

yeni konu aç İtiraf ediyorum

Arada bir Fringe 'den rastgele bölüm açıp izliyorum.
Walter'ın Astrid'e farklı isimlerde hitap etmesine gülüyorum :D
Her olayın ardından Walter'ın bi psikolojik çöküntüye girip çocuklar gibi davranmasını falan görüyorum.
Walter'ın bazen sorulara bilmiyorum dediğinde ya da çözüm bulamıyorum dediğinde Peter'ın aynı soruyu farklı biçimde sormasıyla Walter'ın bu sefer işi çözmesine hayran kalıyorum.

Walter ile laboratuvarımı paylaşabilirdim. O kimyacı olmasına rağmen muhteşem bir fizikçiydi. Onu bu sebeple, sürekli bir şeyler yemesi ve de odaklı çalışması ama çok çabuk dikkati dağılan biri olması ile kendime yakın hissediyordum.

Bu diziyi izlerken aktif bi izleyici oldum. Ders çalışır gibi gizlenmiş bölüm isimlerini çözmekle observer'ları yakalamakla ve dizide geçen şeylerin aslı var mı diye araştırmakla geçirdim. Kimileri için işsizlik bu yaptıklarım. Ama Fringe bağlandığım çok nadir dizilerden biri.

Özlüyorum Walter.
Seni hep hatırlayacağım.

4 kez bitirmiş birisi olarak aynı durumdayız. John Noblenin oyunculuğu izlemek için yeterli bir sebep bence.

'Vajanda' , 'Yatağı mı kullanacaktınız?' gibi bir dünya replik bazen kafamda beliriyor istemsizce gülüyorum.

Kesinlikle ben de senin gibiyim. Her izlediğimde sanki ilk izleyişimmiş gibi tepkiler veriyorum, her izleyişimde gözümden kaçan detayları fark ediyorum. Hiçbir dizi Fringe kadar olamadı benim için yeri çok önemli.

Benden başka böyle durumları yaşayan izleyiciler bulmak çok güzel. Her sınav dönemi başa sarıyorum. Bu gece 5. tura başlayacağım sanırım. Dediğiniz gibi her şey tıpkı ilk kez izliyormuşum gibi geliyor. Arada sırada Astrid'e takılan isimler aklıma geliyor ben de gülüyorum. Keşke devam etseydi de her hafta yeni bölüm gelecek diye bekleseydik.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık