"dünyayı güzel kılan üzerinde yaşayan insanlardır." -the last man on earth

Fringe tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fringe > Leonard Nimoy is gone :(

yeni konu aç Leonard Nimoy is gone :(

Bugün Leonard Nimoy , Fringe'in William Bell'i Star Trek'in Spock'ı , kanser yüzünden hayatını kaybetti. Umarım şimdi daha iyi bir yerdedir. :(

Başlık yanlış oldu herhalde :/ ingilizcem pek iyi değil idare edin. niye ingilizce yazmak gibi bir atraksiyona girdim bende bilmiyorum. neyse mesajı vermiş olduk en azından

vAe

Fringe onun oynadığını senin yazınla fark ettim. Sinema sektörü çok büyük bir oyuncu kaybetti.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ben de bunu okduğum zaman dizide öldüğü zamandan bahsettiğini düşünmüştüm, sonra arkadaşım aydınlattı beni. Mekanı cennet olsun, diyecek çok bi şey yok

Bir yolunu bulur çıkar yine bir yerlerden :D

mekanı cennet olsun demek biraz saçma oluyor alperumutucar. müslüman değildi ve cennete gidemiycek. başımız sağolsun desek daha iyi olur.

Favori karakterlerimden birisiydi. Ölmesine gerçekten çok üzüldüm :/

ogemre şaka mısın sen? Onlarda aynısını senin için diyor herhalde cennet sizin lafınıza göre insan kabul ediyor? :D

Vaayy! Cennete kimin gidip gidemeyeceğine artık biz karar veriyoruz sanırım. O halde sen gitmiyorsun ogemre, seni almıyorum cennete. Leonard'a gelince; mıknatıs yutturacak birini bulmuştur yine :) Şaka bir yana, üzüldüm.

Müslüman olarak bizim inancımızda şu vardır : Kimin cennete kimin cehenneme gideceği Yaradanın tasarrufundadır.
Şöyle bir kıssadan hisse vardır: müslüman mahallesinde yaşayan bir mecusinin oğlu ramazan gününde sokakta ekmek yerken babası görür ve oğlunu uyarır (oğlum komşularımız bu ay oruç tutuyor bu yüzden bizde yemeğimizi gizliden yiyeceğiz) bir zaman sonra mecusi adam ölür ve komşusu olan müslümanın rüyasına girer. mecusi cennettedir. Allah onu sırf ramazan ayı na hürmet ettiği için affetmiş ve son nefesinde müslüman olmasını sağlamıştır.
Son nefeste kimin müslüman kimin kafir olduğunu bilemeyiz. O yüzden bence ölen kişinin ardından hayır dua edelim Allah Rahmet eylesin...

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık