"biri nasılsın diye sorduğunda gerçek bir cevap beklemiyor." -the vampire diaries

Fringe tartışma forumu

yeni konu aç özlendi..

buralar çorak arazi mi lan niye uğramıyorsunuz arada bir. son forumlara bak ta 1 yıl önce...

ilk bölümün yarısında mecburen kapattım uzun zamandır devam edip etmemekte kararsızım devam edeyim mi?

@montgomery bence kararsız kalma direkt izle devam et. izledikçe daha da meraklanıyorsun ve fringe gibi dizi bir daha çekilmedi (rick and morty belki)

allahım dünyanın en güzel dizisi herkes izlemeli

Bunun gibisini hiç bulamadım <3

@Nilay_ Bitireli kaç yıl oldu ama hala siteye her girdiğimde dizinin profilini açıp yorumları falan okuyorum olmadı bir bölüm izliyorum ayrılamıyorum bu diziden :')

Bitireli bilmem kaç yıl oldu üstüne arkadaşlarıma tavsiye edip onlarla beraber tekrar tekrar izledim sıkılmadan ki izlediğim birşeyi tekrar izlemekten hiç hoşlanmam her izlediğimde farketmediğim farklı detayları yakaladım ki bu muazzam birşey diziyi çocuklarıma torunlarıma tanıdığım herkese izletmek istiyorum ve olumsuz yorum yapanlara itiraf etmeliyim ki sinir oluyorum ne zaman keyfim kaçsa canım sıkılsa açıp bir bölüm izliyorum ve aradan biraz zaman geçince baştan sona tekrar izlemek istiyorum dizi sever ve bir çok dizi izleyen biri olarak her dizinin verdiği tadı ayrı kesinlikle ama fringe efsane umarım bu zekada ve kalitede diziler yapılır. Başlayım mı diye soranlara sabırla izleyin her bölümün bir anlamı var ve sonlarına doğru bağlantıları kuruyorsun keşke hiç izlememiş olsam yen izliyor olsam:) nese galiba buda ilk yorumum oldu iyi seyirler herkese

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık