"ama şunu bilmeni isterim ki kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun." -supernatural

Fringe tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fringe > Walter'ın son bölümdeki kararı hakkında

yeni konu aç Walter'ın son bölümdeki kararı hakkında

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bildiğimiz gibi Walter ve Michael 2036'ya gitti ve 2015'ten itibaren zaman gözcülerden arındı ve zaman çizelgesi yeniden oluştu. Peki ya alternatif evren? Sonuçta Walter'ın makinesi kapatıldığı için zaman konusunda bağlantıları koptu. Olivia'nın gerçekleşen olayları alternatiflere anlattığını biliyoruz. Şimdi normal evren değişmişken alternatif evrendeki zaman değişmemiş bir şekilde mi kaldı? Ve Olivia tekrar oraya gidebilse Walter'a ne olduğunu öğrenebilirler mi? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum

Olivia tekrar oraya gidemez çünkü Walter zaman çizgisinden silindi yani hiç var olmadı Olivia da çocukken deneylere maruz kalmadı fakat Peter nasıl oluştu o tam bir muamma ama bu evrendeki Peter hiç doğmamış diğer evrendeki Peter bu evrene geçmiş olabilir...

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bitireli yaklaşık 2 yıl oldu fringe yazısını nerde görsem duygulanırım o kadar güzelki 2 defa bitirdim en sevdiğim dizilerden bayılıyorum abi 10 numara gelelim konuya spoiler vercem walter olivia üzerinde deneyler yaptı küçükken walterın oğlu peter hastalandı ve öldü walter diğer evrendeki peter ı çaldı getirdi daha sonra açığa çıktı bu zaten araları bozuldu falan diğer evrene çok gidip gelcekler geçit yapıyorlar falan kısacası bu dizi benim herşeyim be

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık