"dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol." -prison break

Gangland Undercover tartışma forumu

yeni konu aç Dizideki ceketler

Dizideki o havalı ceketleri nereden bulabilirim? Adı ne olarak geçiyor.
Alıp birde arkasına peç dikeceğim :D

Kot yelek. Ankara'daysan Fullblack mağazasını bul.

@SerhanCeetin, eğer ciddi ciddi o aldığın yeleğin arkasına yama dikersen ilk fırsatta gerçek bir motorsiklet kulübünün bir üyesi tarafından hacamat edilirsin. Uyarmadı deme sonra.

istanbuldaysan akmar pasajına gir kitapçı ve böyle patch, ceket satan yerler var, bülent abi de olur çok çeşit

Dostum dizidekiler gerçektekilerden farklı, kulüple sıkıntı olmasın diye dğeiştirmişler sanırım. Ama gerçektekilerini arıyorsan internetten bulabilirsin. Vagos dışında hemen hepsinin patchleri var, ama gerçek üyelerine rastlarsan (Sadece Hells Angels'in Türkiye chapteri var) sonun pek hayır olmaz. Millet o yamalar için kaç yıl bekliyor.

@escapistwolf, Ağustos ayında turistik bir mağazada çalışıyordum, ne hikmetse Outlaws yamalı birini gördüm. Araştırdım ama bir şey çıkmadı.

Ayrıca şunu da ekleyelim, Millet yurtdışında o yamaları almak için çok çabalıyor. Dizideki olayların bir kısmı değiştirilmiş olabilir. Kitabını okursanız eğer karşılaştırabilirsiniz zaten. Ama YouTube'da bir video vardı, Sons of Anarchy yeleği giyen biri uyarılıyordu. Bu işler şakaya gelmiyor ne yazık ki.

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık