"ölüm hepimizin kapısını çalacak. bir daha kafamı bozarsan, senin kapını erken çalar." -spartacus

Girlboss tartışma forumu

Tüm Forumlar > Girlboss > İptal edildi!

yeni konu aç İptal edildi!

Yine Netflix yaptı yapacağını iptal etmiş bulunmakta. Sense8'i de iptal etmişti. Şimdide bu. :(

Ya resmen şu an hayal kırıklığına uğradım. O kadar merakla bekliyordum ki yeni sezonu.. :'(

şaka gibi ya lütfen bir açıklama yapıp şakaydı desinler neden beğendiğim dizilri iptal ediyolarda saçma sapanlı konular 5-6-7 sezon gidiyor??

Keşke bir oturuşta bitirmeseydim diyorum şimdi :(

ney?!???! aq netflix senin

Az önce diziye başladım ve konusunu oldukça çekici bulmuştum ve çok sürükleyiciydi. Şimdi en azından 1. sezonu bitirsem mi diye düşünüyorum ama boşa gidecek :( Neden iptal etmişler ki?

Ne demek devamı gelmiycek ya?Bir sezonu dün gece sabahlayarak bitirdim.Gerçekten saçma sapan dizileri uzatıp Girlboss'ı bir sezonda bırakmak caniliktir netflix bey.

alaralwt son bölüm zaten final gibi yani arada kalmadı kesinlikle bitirmelisin tabii ben de isterdim daha uzun olmasın ama bitir bence

umarım şakadır

neyı sevsek iptal ediyolar vicdansızz

Hindistan zengin mirası ve kültürel inançlar için dünya çapında bilinir. elde zenginliği ve tatlılık için ülkenin bu gerçekleştirilmesi açısından etkili bir rol oynadığı çeşitli kişilere haraç öder. Tüm bu özel insanlar ve onların önemli katkılar ezberlemek milletin üzerinde kutlanan birçok özel günler vardır ..
Bağımsızlık Günü<a href="http://www.dooiitt.com/category/indian-festivals/independence-day/ "> ziyaret ediniz Alıntılar </a>

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık