"+yaşlanıp yalnız başına öleceksin. -uyardığın için teşekkürler." -the big bang theory

God Friended Me tartışma forumu

Tüm Forumlar > God Friended Me > neden izlenmesi gerek?

yeni konu aç neden izlenmesi gerek?

Oncelikle Amerikali'lar kucaklamayi ogrenmisler, yani materialist yasam biciminden mevlevi yasam tarzina bir gecis var gibi goruyorum. Ya da bu dizinin arkasindaki kisi American yada Bati dunyasindan birisi degil.

Bu dizi benim icin cok sey ifade ediyor, simdiden belirteyim ikinci defa hatta ucuncu defa izleyebilirim. Cunku ben de bir birinden bagimsiz 6 farkli hikaye yaziyorum ve benim icin guzel bir kaynak, ozellikle okuyucuya nasil ulasacagimi ve onlarin icini nasil isitmam gerektigini gosteren guzel bir ornek.

Diziye gelecek olursak, insanin icini isitan, gozlerin yasarmasina neden olan (eger duygusal birisiyseniz goz yaslari desek abartmis olmayiz) ve yuzunuzde tatli bir tebessum birakan bir dizi oldugunu soyleyebilirim.

Siddetle herkese tavsiye ederim, cunku bizler ozumuzden oyle kopmusuz ki bu tur dizilere ihtiyacimiz var diye dusunuyorum (bu arada ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden de duygusalligimin nedeni bu olabilir :)

Ben de hikayeler yazan birisi olarak dizinin sonunda satranc ogrenmeye karar verdim. Bakalim eger iyi bir santranc oyuncusu olursam buraya tekrar not duserim gunun birinde.

Renkler ve zevkler tartisilmaz, ama su bi gercek ki, eger bir kisi izlediginde gercek anlamda kendisinden birseyler buluyorsa, yani bu dizeleri duygulariyla yaziyorsa, iste o dizi /yapit bence iyidir.

Eger abarttigimi dusunuyorsaniz dedigim gibi renkler ve zevkler tartisilmaz. Bu benim icime isleyen bir dizi, devamini dort gozle bekliyorum (Alba)

yazdığını gördükten sonra izleyeceğim bir dizi ve satranç güzel bir oyun en çok eğlendiğim oyunlardan biri pes etmemeyi öğreniyorsun ))

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık