"bazı insanlar doğru ailede doğacak kadar şanslılar. diğerleri kendi kaderlerini çizmek durumunda." -game of thrones

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > 2. sezonda hangi kötü adamları bekliyorsunuz ?

yeni konu aç 2. sezonda hangi kötü adamları bekliyorsunuz ?

Başlıkta belirttiğim gibi sizce hangi kötülerin doğuşunu yada varoluşunu bekliyosunuz

İlk sezondaki kötüleri ele alırsam öncelikle. Fish Mooney'nin ikinci sezonda olmayacağı kesinleşti o yüzden onun hakkında konuşmaya gerek yok. Penguen'in seviye atlayacağını düşünüyorum. Belki ikinci sezonda Poison Ivy'yi biraz ön plana çıkarabilirler. Mesela şuanda ya sokakta boşboş yürüyo yada evde oturuyo. Bitkilerle ilgilenmeye başlayabilir yavaştan. Nygma'nın ne zaman tam Riddler olacağını baya merak ediyorum. Hala iyi tarafta ama adım adım kötü tarafa gidiyo gibi. Bunlar dışında birde eğer Cameron Monaghan'ın oynadığı karakter Joker ise belki 1-2 bölüm daha görünebilir. Şuan başka bişey gelmiyor aklıma

2. sezon gelecek kötüler hakkında bir haber yayınlandı. İlk habere göre Fish Mooney ikinci sezonda olmayacaktı. Ama henüz karar verilmemiş olabilirde olmayabilirde. Jerome karakterinin hikayesine ufakta olsa değinilecekmiş. Ayrıca üç yeni kötü geliyor; Mr. Freeze, Clayface ve Mad Hatter.

http://22dakika.org/gothama-2-sezonda-yeni-kotuler-geliyor/

Bane ve Deathstroke'u görmek istiyorum ben

@Riddler

Bane ve Deathstroke için çok erken. Altyapıyı hazırladılar Bane için ama gösterirler mi bilmiyorum. Deathstroke isteğimi de Arrow ile bir nebze de olsa giderebildim. Açıkcası ben 2. sezon da hangi kötü karakter gelsinden ziyade şu an hali hazırda elde var olan Villian'ların daha geniş kapsamda incelenmesini istiyorum. Özellikle Penguen'nin.

@Cyberdude

O açıdan soruluyosa ben Poison Ivy'nin ve Riddler'ın daha geniş kapsamlı incelenmesini istiyorum.Çünkü ilk sezon senaristlerin de dediği gibi bir nevi "Penguenin Yükselişi" ni konu aldı.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık