"sorsan ikimizde maviydik ama birimiz deniz, birimiz gökyüzü. anlatabildim mi?" -dexter

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > 2.sezonun gereksizliği ve dizinin geleceği.

yeni konu aç 2.sezonun gereksizliği ve dizinin geleceği.

BİLDİĞİNİZ GİBİ İLK SEZON ÇOK EFSANEYDİ. PENGUEN JİMBO KEDİ KIZ FELAN BİDE ADINI UNUTTUĞUM ZENCİ KIZ HANİ ŞU VAN KEDİSİ GİBİ OLAN KIZ. VELHASIL İLK SEZON MAFYA KAPIŞMALARI KÜÇÜK CİNAYETLER FELAN DERKEN GÜZELDİDE . 2.SEZON DİZİ ARKHAM VE POLİS MERKEZİNDE GEÇTİ RESMEN SAÇMA SAÇMA KİŞİSEL KONUŞMALARLA DOLDU YANİ Bİ YERDEN JOKER BATMAN FELAN BAŞLAMAK GEREK 20. SEZONDA MI BATMAN FELAN ÇIKACAK.. THE ARROW U ÇOĞU KİŞİ O DİRİLTEN KUYU İŞİNDEN SONRA BIRAKTI ÇÜNKÜ OKLAR FELAN DİZİ MANTIKLIYDI ŞİMDİ BÜYÜ ÇIKTI . E HALİYLE BÜYÜ VARKEN OK KULLANMAK , ÖLÜP CANLANMAK , GERÇEKÇİ OLMAYAN DÖVÜŞ SAHNELERİ DERKEN SIÇTILAR BATIRDILAR . BU DİZİNİN DE ÖYLE OLMASINDAN KORKUYORUM , SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ.

Birincisi ikinci sezon birinci sezondan daha iyiydi. Neden diyecek olursan ilk sezonda gereksiz bir villain (Düşman) harcama moduna girişip, neredeyse formüllü bir diziye dönüşme yoluna girmişti. İkinci sezonda bunu düzeltip belli başlı düşmanlara yöneldiler ki bu çok güzel oldu.

İkincisi daha dizi başlamadan Batman'in dizide görünmeyeceğini açıkladılar. Bu Batman'in anlatıldığı bir dizi değil Batman'in öncesinin anlatıldığı bir dizi. Ayrıca Joker'in kimliği belli değil. Joker yaratmaları da saçma olur.

Benim düşüncelerim de böyle şahsen

diziye yeni başladım. ama dizide joker penguine benziyor. o olmasa bile onun çırağı vs. olur bence.

İzleyen arkadaşların çoğunluğunun Batman kültüne dair hiç bir fikri yok anladığım kadarıyla. Joker'i bu seride yaratmaları pek mümkün değil, joker'in çizgi romanlarda dahi geçmişi, ortaya çıkışı pek anlatılmaz. Joker'in geçmişine en çok yer veren Killing Joke çizgi romanıdır, orada da genel hatlarıyla anlatılmıştır ve çok başarılı bir çizgi romandır. Penguin ise başlı başına ayrı bir karakterdir Batman'in baş düşmanlarından birisidir, 90'lı yıllarda ki batman filmlerinde genellikle Batman-Penguin mücadelesini görürüz.

Batman'in kendisine gelecek olursak, Bruce Wayne ailesinin ölümüne dizide ki gibi kafaya takar kendisini hem fiziksel hem psikolojik olarak geliştirerek ailesinin ölümünde ki sır perdesini kaldırmak için suçla savaşmaya adar. Büyüdüğü zaman; gündüz şehrin önde gelenlerinden bekar zengini , gece ise Batman olur.

Bruce'un daha küçük olduğu ve yapımcıların da Batman'in olmayacağı yönünde ki açıklamaları doğrultusunda Gotham pre-Batman dönemini anlatan bir dizi olacaktır.

Tekrar söylemek gerekirse her bir suçlu ayrı bir karakterdir hiç birisinin Joker olması mümkün değildir.

Diziden daha çok keyif almak istiyorsanız Batman kültünü biraz incelemenizi öneririm, ki böylece bir çok olayda yok ya bu böyle miymiş? Hadi ya xx'in küçüklüğü bu muymuş? Şeklinde ki hayretleriniz diziyi izleyişinize keyif katacaktır.

Arkadaş Smallville izlememiş 20. sezondamı Batman çıkacak diyor :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sadece güldüm

jerome'un Joker olma ihtimali gerçekten düşük çünkü şimdiye kadar DC Comics hep Joker'ın kimliğini gizli tutmuştu ve şimdi çizgi romanlar yerine burda açıklamaları bence saçma olurdu. En mantıklı teori gerçek Joker'ın Jerome'u örnek alarak falan Joker olması.

adamın ne DC evrenine, ne dizi kültürüne, ne konuşma şekline, ne türkçe bilgisine dair en ufak bir fikri veya bilgisi yok. ama gelmiş burada eleştiride bulunuyor. bir de konu açarak, bir de büyük harfle yazarak. bu başlık, bütünüyle rahatsız edici bir içerik.

@akifyenice daha fazla katılamazdım.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık