"ucube olmanın avantajı, daha güçlü hissetmen." -house md

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > 4. Sezon hakkında beklentileriniz ve Teorileriniz

yeni konu aç 4. Sezon hakkında beklentileriniz ve Teorileriniz

Benim kendi fikrimce 2. sezon kadar güzel olmayacak ancak, Bruce hazır yavaştan Batman moduna girmiş olarak görmek olsun, Scarecrow'u görmek olsun, Penguien reisin tekrar yükselmesi olsun bana kalırsa 2. sezondan sonra favori sezonum olur gibi.. Bruce'un fragmanda ve resimlerde gördüğümüz kostümün Homemade kostüm olacağını ve tam olarak Bat Suit olacağını düşünmüyorum. Aklıma, 4, Sezon sonunda tam olarak Batman kostümünü görüp 5. Sezonda Bomba etkisi yaratarak Joker'i baş kötü yaparlar mı? düşüncesi geldi, neden olmasın? 5. sezonda Red Hood'ları falan tekrar görüp Jerome'u da asit tankına düşerken görsek dizi tam da istediğim seviyede, tam Batman dizisi olur. Benim düşüncem bunlardı...

Yarım yamalak eğitim aldı pek detaya girmediler ama Ra's al Ghul falan yeni geldi bakalım ne olacak, elbet eğitimlere devam edecek. Bruce'i olaylara çok erken dahil ettiler, 25 yaşında Batman oluyordu normalde zaten henüz Batman olmadı ama 16-17 yaşındaki bir çocuğa göre çok abartılı kafasına taktığı şey de saçmalık zaten dizi bozuldu onun yüzünden. Final bölümü dışında dizide Batman görmek istemiyorum açıkçası çünkü bunun üstesinden gelebilirler mi bilmiyorum, korkuyorum biraz o yüzden. Yani kostümün, sahnelerin hakkından gelmeleri lazım kaliteli birşey olması gerek eğer düşünürlerse. Jimin hatrına falan izleyeceğim, şu ana kadar izlediğimiz 3 sezon muhteşemdi bana göre, 4.Sezondan da umudum var yine de fakat yoğun olduğum için bir dahaki yaz izleyeceğim. Villainler son derece iyi anlatılıyor zaten dizi Batman ya da Bruce Wayne dizisi olarak başlamadı sadece ona yönelmezler umarım sezon boyunca. Bu arada yorumun tam sonuna gelmişken yanlışlıkla sekmeyi kapattım geçmişten açtım yeniden yorumum kaldığı yerde duruyordu bir kez daha dizilab 1 numara olduğunu belli etti :)

Smallville dizisinde bile Clark 10. Sezon uçtu, dediğin gibi, finalde Batman olsa daha iyi olurdu. uzun vadeli (en az 6 sezon falan) yapmayı planlıyor ise gerçekten erken oldu. Ama Gotham bu sonuçta her zaman umutluyum, en çok da Jerome'u tam olarak Joker olmuş halinde görmek en büyük dileğim..

Jerome'un Joker olmasını bende çok istiyorum Leto'dan daha iyi olur bana göre kesinlikle, onu atıp Cameronu alsalardı keşke filme :D Cameronda Heath Ledger Jokerinin havasını görüyorum. İlerde filmlerde falan da kullanırlar belki, eğer senaryosu sağlam bir yapımda Joker olarak oynarsa Ledger kadar efsane olabilir. Cidden iyi oyuncu.

harleynin gelisini bekliyorum, jerome'un gelisini bekliyorum ve tabiki bruce'in biraz daha adam olusun bekliyorum. kac sezondur aile intikami diye diye bir haltlara kalkisip oturuyodu yerine. cocuk bi gaza geliyodu sonra agliyodu. insallah akillanmistir. bide selinayi cok merak ediyorum bence bu sezon dark sideda gorecegiz cogunlukla ve bruce'la aralarindaki iliski zedelencek gibime geliyor. nygma ve penguin'den de baya beklentilerim var hadi hayirlisi jdxnbhfcndjx

tateswifey, Harley olmayacak açıklanmıştı. Onun yerine Barbara'yı Harley gibi yapacaklar. Nasıl yapacaklar dersen; Biliyorsun Harley Quinn çılgın ve deli, aynı Joker'in kız versiyonu gibi işte Barbara'yı öyle işleyecekler. Barbara ve Jerome'un birleşmesi yakındır :D

Gotham'da Batman'ı tam donanımlı veya baş kötü Joker'le savaşırken görebileceğimizi hiç zannetmiyorum çünkü DC bunun olmayacağını daha önce açıklamıştı. Batman'i ancak Sinemada seyredebilirsiniz. :)

Barbara nın Harley olacağına dair yorumlar okudum hayırr bi karakter bu kadar mı sevilmez Barbarayı hiç sevmiyorum Harley nin aksine ve canım Jerome umumu onla birleştirmelerini asla istemiyorum :(

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık