"birileri onu elimden aldı ve bıraktığı boşluğu kimse dolduramadı." -game of thrones

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > 5. Sezon final sezonu olacak 10 bölümden oluşacak

yeni konu aç 5. Sezon final sezonu olacak 10 bölümden oluşacak

Selina Kyle'ımız Camren Bicondova açıkladı final sezonu olan 5. sezon 10 bölüm olacak. Ve Batman: Year Zero'dan esinlenecek. Ama bence hata yaptılar.. Batman: Year Zero da Bruce'un eğitimini bitirip Gotham'a hazır bir şekilde geldiğini ve Batman olmaya hazırlanışını fikirlerini ve Alfred ile birlikte kostüm ekipman vs hazırlamasını falan görüyorduk. Ama dizide Bruce henüz eğitime gitmedi? Eğitim aldı ama 10 küsür sene kadar değil? Hemde Ra's Al Ghul'dan değil? Bence dizinin sıçtığı noktalardan birisi bu ama farklı bir hikaye örgüsü yapmaları da güzel yani özgünlük katıyor. Ama bence 4. sezonu eğitimine ayırsalardı keşke. Belki 5. sezonda zaman atlaması görürüz güzel olabilir. Penguen şehri ele geçirir, Black Mask vs yükselişe geçer off düşündükçe hype seviyem yükseliyor neyse.. Dediğim gibi dizinin en büyük hatası o bence bir diğeri de yılan hikayesine dönen Ivy mevzusu.. Her neyse Gotham bitiyor ''aga beee'' durumlarına giriyorum..

Year Zero güzeldi. Riddler şehri ele geçirecek o zaman. Yine öyle bir şey olur. Set resimleri gelmeye başladı ama fragman ne zaman gelecek merak ediyorum. Yakında çıkar sanırım.

aynen gördüm. Barbara ellerime vermeye geliyor

Selina ölüyor mu peki

Bana kalırsa Endgame ve Batman Eternal'danda esinlenmeler görebiliriz çünkü Riddler'la sırf bu 10 bölüm geçmez

Ne zaman başlayacak peki ?

5. sezon 17 Mayısta başlıyor

Yukarıdaki arkadaş yanlış bilgi vermiş, 5.sezon 3 Ocakta başlıyor, 5.sezonun olması bile büyük bir mucize bence ne kadar çok sevsekde diziyi ratingleri düşüktü, halimize şükredelim ne de olsa iptal edilmesinden daha iyidir.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık