"sen tanrıyla konuşursan dindarsındır. tanrı seninle konuşursa deli." -house m.d.

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > batman ve ras'al gul

yeni konu aç batman ve ras'al gul

beyler şey diyeceğim size dizi de Ras'al gul olacak'mı 2. sezonda falan ve ya ileri ki bölümlerde azcık spoiler verirmisiniz.

Ben büyük ihtimalle olmaz diyorum çünkü, Bruce ile Ra's 'ın tanışması Bruce'ın büyüdüğünde Gölgeler Birliğine katılmasıyla oldu.

ulaşa katılıyorum

arrow da ras'al gul malcolm merlyn oldu batmandaki ras'al gul malcolm olabilir mi bilmiyorum benziyolar biraz :D

ama sanmıyorum hikayesi farklı

ulaşa katılıyorum doğru tespit

ertuğrulerdem'e ve gokay'a katılıyorum.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Batman, eğer çizgi romanlarına göre konuşacaksak ki yazılan Arrow ve Flash dizileri şimdiye kadar çizgi romanlara %80 sadık kalarak devam ediyolar, normal şartlar altında çıkan ilk süper kahramanlardan biridir DC Comics'te. Yaş olarak kendisi süper kahramanken hem Oliver'dan hemde Barry'den kat be kat büyüktür, kahramanlar arasındaki "Ağır Baba"dır. Kısa ve öz konuşacak olursak ola ki bir Ras'al gul ve Bruce karşılaşması bahsedilirse, bu kişi Arrow'da gösterilen ilk Ras'al Gul olacaktır. Ve ayrıca hafifimsi bi spoiler ekleyeyim, Arrow ve Flash'ta şu an Batman'in gösterilmemesinin tek nedeni Bruce'un 37-38'li yaşlarda olması ve Batman'in "Durgunluk" bölümlerine denk gelmesi. Bu konu Batman vs Superman adlı filmde detaylı işlenecek zaten. İşin özü şu an Bruce ve Batman olayı için gayet erken ve bahsi geçen Bruce'un Ras'al Gul ile karşılaşma olayları minimum 3. sezon en geç 4. sezonda başlayacaktır. Kişisel tahminim tabii ki bunlar.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

@theFatality, Ne yazık ki sanmıyorum "istedikleri" gibi yazacaklarını. Sonuçta babalarının malları değil, baştan bi ayrı plot'u olan dizi yapmışlar da değil. Şimdiye kadar Fox şirketinin "ciddi" derecede değişik konulara girdiği oldu yaptıkları çizgiroman uyarlamalarında ama ne film yada diziyi izleyenlerden ne de çizgiromanını takip edenlerden olumlu tepki aldılar. The CW Network'e özenip geçmiş başarısızlıklarından ders çıkaracaklarını düşünüyorum ki orijinal konuya en azından sadık kalacaklarını umuyorum. Önceki yorumumdaki bir gafımı düzeltmek istiyorum The CW Network ve Fox şirketleri ayrı şirketler olduğu için muhtemelen Gotham'da, Arrow ve The Flash arasındaki gibi bir "cross-over" dediğimiz iki şov arasındaki bağlantı ve ortak bölümleri göremeyebiliriz. Ha eğer ola ki Gotham'da bir Green Arrow yada Flash görürsek oyuncular farklı olacaktır, işlenen konular farklı olacaktır, e tabi muhtemelen önceki yorumumdaki sözümü geri alarak Ras'al Gul farklı olacaktır diyorum. Ayrıca ek olarak şunu belirteyim, olurda Fox ve The CW Network anlaşmalı "cross-over" onayı verirse, şayet güzel olacağını ve 3 dizinin de hayret getiren başarısını daha da arttıracağını düşünüyorum fikrimce, ki herkesin beklediği de budur.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık