"sen plan yaparken tanrı yukardan güler." -supernatural

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > Dizinin çizgiromana bağlılığı ve Joker

yeni konu aç Dizinin çizgiromana bağlılığı ve Joker

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

cameron monaghan'ın oyunculuğu çok iyi ve bence bu dizide joker için biçilmiş kaftan fakat yönetmen jerome'un joker olduğuna dair hiçbir açıklama yapmadı şimdiye kadar , o yüzden lütfen ortalıkta joker diye dolaşmayın bu bir , ikincisi dizi karakterlerin originleriyle çorba yapmış durumda şuan poison ıvy olsun , penguinin origini olsun, fish mooney olsun( ki batman comics de böyle bi villain bile yok) biraz originleri yönetmen kafasından uydurmuş gibi (amacı da diziye renk katmak ve olaylar arasında bağlantıyı sağlayabilmek sanırım). Özellikle poison ivy origininden tamamen sapıp saçma sapan bir şekilde büyütmeleri ve büyümesiyle birlikte nedeni açıklanamayan şekilde bitkilere olan sevgisinin artması aşırı saçma oldu, bu kız güçlerini böyle almıyo arkadaşım, merak eden açsın interneti ve okusun bütün originleri , son olarak da Jerome meselesi var bu çocuk joker mi değil mi diye, jokerin gerçek adı çizgi romanların hiçbirinde "Jerome" değil originlerin hiçbirinde ölümden geri gelme olayı yok(hatırladığım kadarıyla) ,yüzünü kesme olayı var ama bu şekilde değil tamamen farklı bir şekilde vs vs... bu yüzden Jerome eğer jokersa çok saçma olacak ama değilse daha saçma olacak çünkü bu sefer de asıl joker "taklitçi" durumuna sokulmuş olacak tarzı jerome'a çok benzediği için, yani yönetmen konuları nasıl toparlayacak bilmiyorum cidden , sırf bunun merakından izlemeye devam ediyorum, siz neler düşünüyorsunuz , bu tutarsızlıklardan eklemek istediğiniz veya katılmadığınız şeyler varsa yazın bi beyin fırtınası yapalım

uzun yazmışsın okumadım , dizi çizgiromandan bağımsız , bide Bruce un oyunculuğunu sevmiyorum . bağımsız derken birebir uymuyorlar

Jerome'nin joker olucağı geçenlerde kesinleşti hatta 3.sezon finalinde Harley Quinn karakteri de diziye giriş yapıcak. Çizgi roman meselesine gelirsek tam tamına çizgi romanlara uymak sıkıntılı iş elbet biyerde saparlar ilk 2 sezondan sonra sapıttı bence biraz

Hiçbir dizi birebir çizgi romanlar ile aynı yürümez ki. Tamamiyle tüm konularını, repliklerini comicler ile aynı yapsalar zaten çizgi romanlarını okumuş kişiler bu dizileri izler mi, bence izlemez açıkçası. Ben de izlemem şahsen. Yönetmenlerin, senaristlerin yeni olaylar, karakterler eklemesi gerek biraz kendi hayal dünyaları ile bu tür çizgi romana dayalı dizileri yapıyorlar. Çok da iyi yaptıklarını düşünüyorum. Gayet güzel hoş bir dizi sırf çizgi romandan çok bağımsız gidiyor vs. ile yorumlara bakarak izlenmeyecek bir dizi değil. Ben severek izliyorum kurgusu da müthiş. Bu tür şeylere takılarak dizinin keyfini çıkaramazsınız. Bırakın bunları da dizinin keyfini çıkarın yani

çizgi romanlara tam anlamıyla uyan hiçbi dizi film uyarlaması bulamazsın arama

Çizgi romanlara bu kadar hevesliysen Çizgi Roman siparişi ver ondan daha çok zevk alırsın.Ama ben Gerek DC Gerekte Marvel dizi ve filmlerini beğeniyorum.Tabi Süpergirl ve The Gifted gibi yapımlar dışında

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık