"bilirsin cehennem ateşi kadının öfkesinin yanında sönük kalır." -supernatural

Gotham tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gotham > Jerome Valeska'nın malum olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?(SPO)

yeni konu aç Jerome Valeska'nın malum olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?(SPO)

Kötüyü sevdirebilen nadir karakterler vardır her dizide filmde olmaz bu dizide onlardan çok fazla var aslında senaryo gereği öldürmek mantıklı çünkü Joker Gotham'ın bu serisinde göremiyeceğiz dendi bir sürü aha joker denilebilecek karakterler gelecek dendi ancak dizinin en harika kötülerinden birini öldürmek mantıklı değil yani ölebilirdi ama biraz daha uzun soluklu olması gerekirdi hatta 2. sezonu Jerome ile uğraşmakla yazsalardı efsanevi bir Gotham şehri işlenmiş olacaktı. sonuç olarak Penquin karakterini de durulttular.bu sefer o akıllı işleriyle ortalığı karıştıran bir karakter değil onun da bu oyuna katılması gerek artık şimdi ise Theo abiyi göreceğiz ama bundan sonra acaba bu mu joker bu mu joker diyeceğimiz hiçbir karakter artık Cameron Monaghan gibi haz vermeyecek gerçekten harikaydı.En azından ben böyle düşünüyorum sizce

aynen

yazdıklarına katılıyorum ve ayrıca dc nin birkaç kötü ve iyi karakterini daha diziye alabilirler.. sonuçta batman yokken de şehirde iyiler kötüler vardı... ragman , calender man , ra's al ghul tarikatı , deadshot .. bunları da birer bölüm de olsa işleseler fena olmaz mı yani... insan farklı ve aksiyonlu karakter bekliyor böyle bir dizide..

BENCE GELİR GENE YA GELİR O

AZ ÖNCE İZLEDİM O BÖLÜMÜ BİLDİĞİN AĞALİCAKTIM YA ÜZÜLDÜM BİDE GÜLEREK GİTTİ :d

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık