"erkekler metro gibi. birini kaçırıyorsun, 5 dakika sonra diğeri geliyor." -how i met your mother

Grey's Anatomy tartışma forumu

Tüm Forumlar > Grey's Anatomy > Bu batağa düşmek üzere olan ve düşen dostlarıma...

yeni konu aç Bu batağa düşmek üzere olan ve düşen dostlarıma...

Greys Anatomy bir tutkudur.İlk başladığında 14 sezon nedir ya bir bakarım çıkarım dersin,hepimiz derdik.Hayat felsefeni değiştirecek bir dizidir kendileri.Her vakadan her cerrahtan diziye girip çıkan her kişiden bir şey öğrenirsin.Her bölüm sonunda döner hayatına bakarsın ve YAŞIYORUM LAN BEN diye haykırırsın. İlk sezonda onlarla koşar ortalarda yıkılır savrulursun,son sezonlarda sende güçlenirsin.Nasıl sanki yaşamak gibi değil mi? Böyle bir dizi Greys. Kişiliğini bile sorgulatır adama,şükretirir. Aradan 14 sezon geçince belki anlaşılmaz ama dönüp bakınca ne kadar çok değiştiğini görürsün her şeyin,en büyük değişimi de sen yaşarsın böyle dizidir Greys. Her anından zevk alırsın tutku alırsın azim kokar ortalık sende yapmak istersin onlar ameliyat yapar sen gider bir ders kitabı açarsın onlar bir hayat kurtarır sen gider iş yerinde fazladan çalışırsın o gün daha çok adarsın kendini her şeye. Hakkını teslim edeyim; çok muhterem zatmışsın Greys Anatomy ben ben oldum bu dizile sizde izleyin belki bir şeyler değişir.

Tüm İzleyeceklere,izleyenlere,izlemişlere,tutku ile dolanlara....

Kesinlikle katılıyorum..içinde hayat olan en güzel dizilerden biri..

okullar açılıyor sınav öğrencisiyim ve aynı anda bir sürü dizi izlediğim için buna yer yok ama başlamak istiyorum!!!

izlediğine pişman olduğun halde izlediğin için şükredersin..

bu dizi yüzünden cerrah olmak istiyorum

duygularıma tercüman olmuşsun kardeşim

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık