"dünyadaki en üzücü şeylerden biri, bir zamanlar birbirinin her şeyini bilen iki insanın birbirine yabancı davranmasıdır." -candy

Grimm tartışma forumu

Tüm Forumlar > Grimm > Kardeşim Eğer Bu yorumu görüyorsan Bi sn oku

yeni konu aç Kardeşim Eğer Bu yorumu görüyorsan Bi sn oku

Var ya yok böyle bir şey.Eğer başlamalı mıyım ya da başladım ama sıkıldım diyorsan.Never Give Up.Öyle bir final var ki sonunda off.Eğer Mitolojiyi ve Efsaneleri seviyorsan kesinlikle izle.Net yani NET.

Katılıyorum efffsaneee bişey bu !!! Grimm gibi bi dizi bi daha çıkar mı bilmiyorum. Çıksa bile grimm kadar güzel olmaz :)

Supernatural temalı hatta baya baya ondan esinlenerek yapılmış bir dizi gibi,2.sezondayım ben ve güzel gidiyor.. Her bölüm ayrı bir heyecanlı ve bırakamıyorum

Süpernatural ile uzaktan yakından alakası yok, nerenizle izliyorsunuz acaba şu dizileri. Azcık canavarlı bir dizi görseniz hemen supernaturali katıyorsunuz ben böyle yorumlar görmekten bıktım siz atmaktan bıkmadınız. Bırakın şu dizi fan boyculuğunu da izleminize bakın

En sevdiğim diziler arasındadır aksiyon seviyesinin ayarında olmasının yanında çok da hoş bir arkadaşlık ortamı vardır sana hissettirir o samimiyeti. Sayesinde birkaç Almanca kelime de kapmışımdır :D Keyifle izlenebilir, özellikle 3 ve 4.sezondan itibaren çok heyecan verici bir hal alıyor. Keşke bitmeseydi

Bal gibi de Supernatural'den esinlenilmiş. Aynı denilmiyor bak, esinlenilmiş.
Farklı bir kurgu oluşturmuşlar.
Ana amaç, "hunting".
Kendi alanında güzel bir dizi.
Ama artık bu konular çok klasik olmaya başladı.
Supernatural bile ilk sezonlarında efsane idi, artık o da bayıyor maalesef. Ama şu var oyuncuları kadar biz de o dizi ile büyüdük. Ve izlemeye hala devam ediyoruz. Edeceğiz de.
Ve ama ikisi de aynı tarz diziler.
Bu tarzı seven insanlar elbetteki hiç kaçırmasınlar.

Ana amaç hunting ? avlanmak yazamıyor muydun ?

Şu tabularınızı yıkın artık. Adamlar kendi ülkelerinde sizin yazdıklarınızın seviyesine düşmüyor ortada güzel bir şey varsa izliyorlar güzel dizi diyip geçiyorlar. Bizim yorumlara bakıyorum supernaturalden esinlenmiş yeawwww, ama güzel dizi beğendim. Yeeaw moruq sam ve dean gelse 2 dakkada hallederler yaw. Adamlar lucifer dizisine bile supernaturale benziyor diyor. Herhalde Lucifer karakterini falanda supernatural çıkarttı o yüzden bu yorumu atma gereği duymuş tek hücreli organizmalar.

Bakın size şunu diyorum. Supernaturalin konusu avlanmak diye. Bu türde çıkartılan dizilere supernaturalden esinlenmişler diyemezsiniz. Bunun adı fanboyculuktur.

Adamlar constantineye de supernaturalden esinlenmişler dedi. Constantinenin filmi mart 2005 de çıktı . Ondan önce çizgi romanları 1980 li yıllara dayanıyor. Eğer biz böyle aynı türden dizileri birbirinden esinlenmiş diye görecek olursak olaya tek taraflı bakmayarak işi köküne kadar indirip ilk olarak hangi film veya dizi avlanmak hakkında bir şey çıkartmışsa herkes ondan esinlendi diyeceğiz.

Buyrun araştırmanızı yapın. Konusu avlanmak olan bir sürü dizi ve film var supernatural'den önce çıkartılan işiniz zor şu an sizi bekliyorum.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık