"hiç iyi niyetli olup da hata üstüne hata yapmışsın gibi hissettiğin oldu mu?" -teen wolf

Gypsy tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gypsy > DİZİ İPTAL EDİLDİ!

yeni konu aç DİZİ İPTAL EDİLDİ!

Dizi 1.sezonun ardından iptal edildi. Ben sevmiştim diziyi haberi görünce üzüldüm.

http://variety.com/2017/tv/news/gypsy-canceled-netflix-1202523843/

evet hayal kırıklığı yaşıyorum şu an o kadar kötü dizilere sen gel renew ver ama gypsy'yi cancel et. gün içerisinde de glow onay aldı ama gypsy iptal edildi ikisinden biri gidecekti bu gypsy oldu maalesef. netflix sürekli glow'a promo yaptı hiç gypsy için promo yaptığını gördük mü allahınızı severseniz? evet glow daha çok reyting almış olabilir ama gypsy'nin gifleri fotoğrafları hep tumblr'da twitter'da daha çok dolaştı. zaten bu piyasada biz lgbtq+ler hep hayal kırıklığı yaşıyoruz böyle hiçbir zaman istediğimiz olmuyor çünkü minority taraf biziz söyleyeceklerim bu kadar çok üzgünüm şu an.

@sidneypierce Glow'un trailerını az önce izledim, izleyebilirim ama Gypsy'nin yerini tutmayacaktır.
Tam bir hayal kırıklığı..

hiçbir dizinin gypsy'nin yerini alacağını düşünmüyorum dediğim gibi saçma sapan dizilerin (fanı varsa kusura bakmasın ama öyle) 13rw riverdale gibi piyasa dizileri renew alırken bu iptal ediliyor insanlar nerede kalitesizlik varsa orada şaşırmıyorum artık neyse

Çok sinirlendim cidden Netflixe verdiğim paraya üzülüyorum. Böyle dizileri bu kadar kolay harcamamalılar özellikle naomi watts gibi bi oyuncuyu. Ayrıca sezon finali çok açık kaldı açıkçası o sondaki bakışmadan sonrasını çok merak ediyorum umarım dizinn fanları renew alamasada sense8 gibi bir final bölümü koparmayı başarır.

İNTİHAAAAAAAAR yani netflix adam akıllı dizi çıkartıyor ve iptal ediyor sdıhkjsdhslşh vallaha sinir krizi geçirmelik ya hayatımın dizisiydi

gerçekten hangi akıl sağlığı yerinde olan bu kadar kalteli diziyi iptal eder?sense8 de iptal edildi,en iyi diziler gidiyor.Başka biri alsa,koskoca naomi watts oynuyordu sophie cookson da harikaydı

En sevdiğim dizi final yapsa üzülmem de böyle kaliteli sevdiğim diziler bir sonuca varamadan bitince sinir oluyorum.

@sidneypierce bu arada sitede Jane the Virgin dizisini izleyen ya da bilen birini görmek beni mutlu etti.
Roisa <3

@ipekblack gypsy harika ilerliyordu ve sezon finali de harikaydı haklısınız kesinlikle

Bir kaç gün önce oturup tüm sezonu 2 günde falan bitirdim. İzledim olarak işaretleyip yorumlara bakmak için siteye giriş yaptım ve şuan iptal olduğunu okuyorum. Üzdü gerçekten, iyi diziydi.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık