"hiçbir şey uykusuzluk kadar zor değildir. sanki tüm gezegen terk edilmiş gibi hissedersin." -shameless

Gypsy tartışma forumu

Tüm Forumlar > Gypsy > SİZCE BAŞLAMALI MIYIM?

yeni konu aç SİZCE BAŞLAMALI MIYIM?

İZLEYEN HERKES BEĞENMİŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR KONU TAM OLARAK NE VE SİZCE BAŞLAMALI MIYIM?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

orta yaş bunalımı mı yoksa orta sınıf bunalımı mı anlatılıyor,anlayamadım.

kesinlikle başlamalısın harika bir dizi

kendimizi biz değil bilinçaltımız yönetir şeklinde başlıyor orta yaşlı terapist olan bir kadının hayatının monotonluğundan sıkılmasını anlatıyor denilebilir ben beğendim fragmanı izlesen konuyu dahi iyi anlarsın

pek orta yaş bunalımını anlatan bir dizi değil. daha çok psikolojik. Çoklu kişilik bozukluğu olan bir psikoloğun hastalarının yaşadıklarını kendisiyle özdeşleştirmesiyle alakalı. tabi aşmaması gereken sınırları aşıp hayatlarının içine girince bir kızdan etkilenip aşık oluyor ve her şey karman çorman. bence çok güzel bir dizi olmuş oyunculuklar çekim harika ben çok beğendim, 10 bölm oluşuna üzüldüm:)

Ben başla derim
Konusu ;
Jean Holloway bir terapist olarak geçimini sağlayan güçlü bir kadındır. Bir şirkette yönetici olan Micheal Holloway ile evlidir ve bu evlilikten Dolly adında bir kız çocuğu vardır. Dışarıdan bakıldığında mutlu bir aile yaşamına sahip olduğu düşünülse de, Jean için bazı şeyler değişmek üzeredir.

Senelerdir terapist olarak insanların sorunlarını dinleyen ve onlara çözüm önerileri sunan Jean, bir gün gittiği Rabbit Hole (Tavşan Deliği) ismindeki kafede, ilgisini çeken bir kadınla tanışır. Sidney, Rabbit Hole’da garson olarak çalışan güzel bir kadındır. Geceleri sahneye çıkabilecek kadar iyi bir sese sahiptir. Zaman içinde Sidney ve Jean arasında karşı konulamaz bir çekim başlayacak, fakat Jean’in bir hastası ve Sidney arasındaki detaylar ortaya çıkmaya başladıkça her şey karmakarışık bir hal alacaktır.

Dizi için yorumlara bakıyordum şimdi çekici geldi jean kalp sidney sdkjsh

kesinlikle başla

kesinlikle dizinin psikolojik bir yanı yok. böyle her bölümde hastalarıyla ilgili psikolojik çıkarımlar istedim ama beklentimi hiçbir şekilde karşılamadı. sadece jean holloway adındaki karaktersiz kadının insanları yönetmeye çalışması, insanların hayatına sıçması, insanların hayatına fazla dahil olmaya çalışması, aynı zamanda berbat bir psikolog olması üzerine bir dizi.

Psikolojisi çok bozuk bir psikoloğun,normalleşme çabalarıyla sürdürdüğü evlilik te,iyi eş,iyi anne olma rollerinden sıkılıp,zaten her an atağa geçmesinden korktuğu -ya da aslında istediği- o herşeyi manipüle eden,pervasız,cesur,korkutucu derecede bencil kadına dönüşmesi,konu bu... Ki bu atak daha öncesinde de yaşanmış,annesi ve kısmen eşi de bunu tecrübe etmişler.İzlerken vay be deyip durdum,yaşayan her canlıya yalan söyler hale dönüşmesi,sex tecrübeleri,asıl hastalarını bile kendi hedefleri için harcar hale gelip,tedavilerine engel olması,pes dedirtti,pess...

Raksha Bandhan, ya da sadece Uğurunuzu Raksha Bandhan uğurlu kutlamanız kardeşin / kardeş gönderebileceği tatlı mesajlarının bir Hindu dini ve laik festival.A topluluğudur.
<a href= "http://www.dooiitt.com/category/raksha-bandhan/ ">Rakshabandhan Alıntılar </a>

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık