"ne derler bilirsiniz; ağzı olan konuşur. söyleyecek güzel bir şeyleriniz yoksa belki sadece çenenizi kapatmalısınız." -gossip girl

Hakan: Muhafız tartışma forumu

Tüm Forumlar > Hakan: Muhafız > oyuncu performansları

yeni konu aç oyuncu performansları

açıkçası ben mazharı oynayan adamın oyuncuyu çok beğendim cidden oyunculuğu çok iyi çağatay hazal ergüçlü desen zaten kaç yıldır sektörde faysalda aynı şekilde fakat ben leylanın yani ayça ayşin turan mıydı yanlış yazmış olabilirim bence kendini geliştirmeli cidden diğer oyuncuların performansarına göre baya düşük umarım kendini geliştirir sizin düşünceleriniz?

Faysal ve Mazhar'ın oyunculuğunu cidden iyi buluyorum ama Zeynebin oyunculuğu gerçekten sevemiyorum. Oyuncu değilim fakat bir izleyici olarak onun kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Leyla'ya hem kötü hem de iyi bir yorum yapamam onun hakkında bir yorumum yok:) Hakan ise bazı sahnelerde gerçekten çok iyi -özellikle dövüşürken- ama bazen zorlama davrandığı oluyor bunlar da insanlık hali

Senaryonun düşüklüğü ve repliklerin ucuzluğu nedeniyle oyunculuklar ön plana çıkamadı.Yine de eğer illa bir yorum yaparsam faysal ve mazhar karakteri hariç çöp.Çağatay zaten iyi bir oyuncu değildi ve yıllar geçmesine rağmen en ufak bir gelişim yok, çok yapmacık.

Aralarındaki en kıdemlisi, en iyisi Mazhar. Yani gerçek adıyla Mehmet Kurtuluş. Biyografisine bakın derim. Yurtdışında muazzam işlerde çalışmış. Ve tanınan bir oyuncu.

içerde ve medcezir izlemiş biri olan ben çağatayın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum şahsen ama evet bazı sahneleri zorlamaydı ve yapmacıktı onun dışında iyiydi bence

Leyla'nın oyunculuğu hariç güzel ama şimdi Hakan'ı Çağatay Ulusoy değilde başka biri canlandırsaydı bu kadar etkili olmazdı

Okan Yalabık harikaydı, 2. sezonda Hakan ile birleşip ölümsüzleri durduracaklarını düşünüyorum.

Oyunculuğunu beğendiğim tek adam şu kirli polisi oynayan adam.Çabuk harcadılar.Baya yetenekli bir adamdı.

Ben sadece Faysal ve Mazhar derim. Diğerleri genç ya da tecrübesiz diyemem. Çünkü bir kaç dizi de oynadılar. Sadece rollerini benimseyememişler. Henüz hazmedememiş gibiler. karakteri benimsemiş olsalar bizde benimserdik. Zeynep biraz havada kalıyor Leyla itici duruyor ve Hakan aman Allahım tam bir salak gibi. Bazı yan roller var ki gerçekten de önde olan oyuncuları geride bırakmış. Daha çok karakter üzerinde çalışmalılar. Yoksa dizi çöp değil arkadaşlar. Ne diziler izliyoruz oha bu ne şimdi diyoruz bazı yerlerinde. Saçma da olsa kabul ediyoruz ama bu dizi de boş olmamalı. Karakterleri sevdirseler dizi tutar bence.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Hakan'ın babası iyi oynamıştı. Onu da ilk bölümde postaladılar. Ben polisi beğenmedim. Çok zorlama olmuş. Küfürlü sahneler, sırf samimiyet katsın diyeydi. Dediğim gibi o da çok zorlama olmuş. Mazhar ve Faysal ortalamanın üstündeydi. Hakan'ın kankası da fena değildi. Ama maalesef. Çağatay ve Hazar bu rolü kaldıramıyorlar bence.

Oyuncuların önceki dizilerinde ki performansları çok daha iyiydi. Bu dizide o kadar iyi değildi bence.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık