"seninle olduğum zamanlar dışında hep yalnızdım." -spartacus

Hannibal tartışma forumu

Tüm Forumlar > Hannibal > Hannibal 4. sezon/başlamak isteyenler

yeni konu aç Hannibal 4. sezon/başlamak isteyenler

Hannibal'ın da telif hakkı kalkmışken dizi hakkında bir şey yazmak istiyorum. Öncelikle diziye başlamak isteyenler için, gerçekten vaktinize değecek bir dizi. Bizi geren müzikleri, sinematografisi, Hannibal'ın klasik müzik eşliğinde yemek yapması, Will'in cinayetleri teker teker canlandırması.... Bunları görmek bence çok keyifli. Yoğun bir havası var. Herkes kaldıramayabilir. Çoğu kişi 3. sezonun 'kötü' olduğunu dile getirse de, bence dizi gerçekten bir şaheser. Her saniyesine değer. Ayrıca dizinin yapımcıları Bryan Fuller başta olmak üzere, Martha De Laurentiis Ağustos'un başında yeni sezon hakkında bir görüşme yaptılar. Bryan Fuller, hayranlar kadar dizinin geri gelmesini istiyor. Ağustos'un sonunda Hannibal'ın Amazon'a ait olan hakları bitmiş bulundu. Ve Bryan Fuller, konuya açıklık getirdi. Yeni bir stüdyo için görüşmeler, kadro ve kendisi için bir program ile başlı başına daha yazmaya başlamadan iki yıl sürecek. Ve sonra prodüksiyona, 8-12 ay sonra başlanır ve yayınlanması için de bir 8-12 ay daha. Yani 4-5 yıl sonra Hannibal'ın yeni sezonunu burada -inşallah bir daha telif yemezse- izleyeceğiz.

ohaa e süper bi haber bu

farklı bi kado mu olucak şimdi

Aynı kadro ile devam edilecek

e öldü bunlar nasıl bi senaryo yazcaklar acaba

Finalde bir açık kapı bırakmışlardı. İzlememiş olanlar için spoiler olmayacak kadar söyleyeyim, son sahnede masa başında oturan kadının bacağı bize açık kapı bırakmış oldu.

4 5 sene mi:( Baslamayi dusunuyordum fakat begenirsem 2 gune bitiririm ben bu diziyi :( O kadar dayanamam

Kesin mi bu şimdi? Umarım kesindir çünkü tamammen mükemmel bi şeydi

Evet kesin... Bryan, stüdyoların hala konuştuğunu söylüyor ama göreceğiz...

hala gelmedi 4.sezon...

Bryan hala ayarlamaya çalıştığını söylüyor çünkü kanal bulmak zor anca biraz daha bekleyelim ve görelim

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık