"sevdiğin bir insana seni seviyorum demek bu kadar zor olmasaydı keşke." -how i met your mother

Hannibal tartışma forumu

Tüm Forumlar > Hannibal > Hannibal mı Dexter mı

yeni konu aç Hannibal mı Dexter mı

Hangisine başlamalıyım?

her ikisinede başla dexter bitir sonra hannibal a başla ikiside harika diziler aralarında seçim yapmak çok zor o yüzden..:)

Dexter son sezonlar aşk meşk işlerine yoğunlaştı baya sıktı diyorlar dpğru mu

Dexter son sezon aynen sıktı biraz ama inan buna rağmen efsane ben ilk Dexter izledim ve en sevdiğim ikinci dizi oldu. Bilemiyorum Hannibal sadece izlediğim iyi dizilerden. Beni öyle aman aman bir etkileyişi olmadı.

tamam teşekkürler

Ben de aynı soruyu sormak için foruma girmiştim. Dexter uzunluğuyla biraz gözümü korkutuyor ama sanki Hannibal'dan daha çok seviliyor gibi. İkisini de izleyenlerden yardım bekliyorum :)

dexter'ın son sezon (ve özellikle de finali, lanet olasıca) hariç çok iyi bir dizidir hannibal da öyle. ama hannibal biraz daha nasıl desem, yoğun bir dizi? ya daha atmosferik ve bazen çok diyalog ağırlıklı. ikisini de izle ya sen :D
dexter çok uzun değil sezonları 12-13 bölüm civarıydı sanırsam.

Benim iki diziye bakış açım;
Sanatın sanat için olduğunu düşünüyorsan Hannibal ı izle.
Sanatın toplum için olduğunu düşünüyorsan Dexter ı izle.

ya hiçbirisi için düşünmüyorsa @thomasmore :)

İkisi de tabiki güzel ama dexter da daha çok bağlanıyosun

kesinlikle hannibal hatta ben de o ikilemde kalmıştım ama aynı anda ikisinede başladım daha sonra dexterı braktım belki sonra tekrar dexter a başlarım ama hannibal favorim oldu ben çok seviyorum diziyi bence kesinlikle başlamalısın

Yukarı Çık