"kızlar, erkeklerden daha çok kan görür." -game of thrones

Haters Back Off! tartışma forumu

Tüm Forumlar > Haters Back Off! > Dizi , Konu İnceleme

yeni konu aç Dizi , Konu İnceleme

Youtube videolarını izledim kanalına bi ara aboneydimde ama konuşma tarzı , konuşma şekli , yaptığı ince espriler vesaire hiçbişeyi güzel değil pd gibi inceyi çaktığı zaman insanları anırta anırta güldüremiyo tipi bana göre o kadarda iyi değil yaptığı video içerikleri vesaire kızın kanalı dahi ergen liseli kızlara hitab ediyo dizisini gördüm izliyim dedim 6 da bıraktım zaman kaybı dizisi dahi komik değil Dizinin ismi mirandanın sürekli söylediği şey Haters Back Off eğer insanı hayvan gibi güldürten gümekten karnını ağrıtan türde filmler izlediyseniz bana hak verirsiniz kimine göre iyidir bilemem ama dizi supergirl den daha bile çocuksu 15 yaşın altında okulda BEN TOKYO GHOUL İZLEDİM KAN VAR BİKERE EFSANE ANMEE HIH .SS gibi şeyler söyleyen türde bi kız çocuğuysanız dizi ideal ama dizileri popüler olduğundan değil keyif almak için izleyen biriyseniz nefret ediceğiniz türden bi dizi kendim gördüm 13 yaş altı animelerde bile daha kaliteli espriler vardı dizide bazı göndermeler fark ettim ama gönderme bile sayılmazlar yani konusuda pek sarmıyo sıkıyo ama yinede başlayın derim herkesin zevki farklı bana göre zaman kaybı kimine göre güzel zevk meselesi :D
NOT : BİRİ EĞER KONUYLA İLGİLİ YAZMIŞSIN AMA KONUYLA İLGİLİ BİŞEY YOK GİBİSİNDEN BİŞEY DERSE DİYE YAZIYORUM BOŞ YERE SPO VERMEK İSTEMEDİM :D
[ ÖNERİ : BUNU İZLEDİKTEN SONRA İZLEMEDİYSENİZ GİNTAMA YA BAŞLAYIN KOMEDİ SAHNELERİ KAT KAT GÜZEL ŞAHSEN AŞK LAFTAN ANLAMAZ GİBİ BOKTAN TÜRK DİZİLERİNDEN DAHA BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE EDERİM :D ]

Üstte yazdığım aboneydim , videolarını izledim kısmını mutlaka biri çıkıp [ VİDEOLARINI BLE İZLEMDN GLİP KTÜLEME DZİYİ .SSS ] der diye yazdım alınmayın :D

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık