"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

Heroes Reborn: Dark Matters tartışma forumu

yeni konu aç Heroes konusu tahminim

Beyler ben şimdi heroes falan hiç izlemedim sadece bu 6 bölümü izledim anladığım kadarıyla özel güçleri olan kişilere evo deniyo heroes zamanın savaşlar çıkmış sanırım evolar kötü görüldüğü için micahda annesinin ölmesi ardından gücüne kavuştu sanırım ve herkes travmatik bi olayla yada annesinin ölmesi yada yaralanması gibi bi olayla güçlerine kavuşuyo doğrumuyum ????

İşin aslı ben izleyeli çok zaman olmuştu fakat evo tarzında birşey hatırlamıyorum şimdi çıkardılar onu travmatik bi olay karşısında değil zamanla kişiler güclerini fark ediyorlardı iyisi kötüsü var bunları yakalayan birde grup felan vardı çoğu karakter yok dizi eksik gibi

arkadaşlar ağır spoiler olarak size konuyu anlatmaya çalıştım eğer diziyi izlicekler varsa(eski olanı)okumasınlar çünkü 1 ve 2. sezondan bahsettim az biraz ama ben spoiler yerim fark etmez diyenler ve dizi hakkında sorusu olanlar okuyabilir :D :D :D

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

şimdi arkadaşlar orjinal yani 2006-2010 arası yayınlanan heroes da konu bir grup insan özel güçleri olduğunu fark ediyo.bu olay dünya çapında gerçekleşiyor.bazıları bu güçleri benimserken bazıları korkuyo ya da hiç sallamıyo normal bir insanmış gibi yaşamaya devam etmeye çalışıyo.öncelikle şunu bilin dizide halk bazı insanların özel güçlere sahip oluğunu bilmiyolar.yani eskisi ile yenisi arasındaki en temel fark.

yani evet bazı kimseler biliyor ama herkes değil :D

öncelikle dizi tamamen kelebek etkisinde gerçekleşiyo ve gerçekten bunu çok güzel aktarmışlar.ve nedense herkes iyi ya da kötü olarak siyah beyaz olarak ayrılmıyor.ve herkes birbirine bağlı yani öyle ya da böyle herkes birbirinin hayatına bir şekilde etki ediyo.hiç tanışmasalar bile.

dizinin ilk sezonu genel olarak güçleri anlama benimseme ve klasik dünyayı kurtarma(dünyayı kurtarma hiç bitmicek ama neyse :D)

dizinin ikinci sezonunda ki bana göre en önemli sezon dikkatli okuyun yine ağır spoiler.........................................biz izleyiciler ve oradaki karakterler özel güçlerin 2006 da güneş tutulmasıyla gerçekleştiğini zannediyoduk.(bu arada güneş tutulması gerçekten önemli bi konu dizide)fakat bu sezon anladık aslında özel güçler çoook önceden beri yani tam olarak hatırlamıyorum 1600-1700 lü yıllardan beri var...

neyse uzun lafın kısası bu arada evet 3 ve 4 e girmicem :D güçler gen bağıyla geçiyo yani eğer anne ya da babada varsa seninde özel gücün olması muhtemel :D tabi birde 21. yy da bilim adamları yaratıyo özel güçler :D

bu EVO olayı şu.siz bu videolarda gördünü Clair bennet diye birisi özel gücünü gösteriyo :D o sahne 4.sezon finalinden bir görüntü...

artık onun sayesinde dünya özel güçlere sahip insanların varlığını biliyor.

olay örgüsü sanırım 2010-2015 arası dizi iptal olduğu için bize hatıra flash back gibi gösterilebilir ve zaten bu 6 mini bölümde o 5 yılda ne olduğunu gördük.sizler için pek bi şey ifade etmiyor fakat biz eski fanlar için bu çok önemli :D

ayrıca dizi için size ufak bir tavsiye sakın zaman mekan olayına takılmayın dediğim gibi dizi kelebek etkisine çok önem veriyo hatta dikkatli incelenirse direk kelebek etkisi üzerine kurulu bir dizi bu...size diziyi anlattım size tavsiyem izleyin orjinali çünkü kabul edin eğer dizi kötü olsa tekrar çekilmez :D dizinin final yapması reting yüzünden değil dizinin iptali tamamen yatırımcıların maddi olarak oyunculara isyan ettirmesi sebebi ile final yaptı...zaten eski izleyiciler bilir dizi 2.sezonun ortasından itibaren 2 haftada bir 3 hafta da bir filan yayınlamaya başladı 3 sezonda bi ara verdi dizi iptal oldu dedikoduları filan yayıldı :D 4.sezonun sonunda da oyuncular isyan etti diziyi iptal ettiler.ama dizi o kadar güzel ki fanların isteği üzerine tekrar çekiyolar...

ama eğer ben o dizi izlemem , eski dizileri izlemiyorum ben direk buna başlıcam diyenler varsa aranızda YAPMAYIN çünkü daha 6 mini bölümde bile eski ye gönderme var marvel filmleri gibi düşünün :D neyse benden bu kadar gençler hadi size iyi seyirler.başka sorunuz filan varsa yazın...

evo diye bir şey yoktu ya ilk dizide ilk dizi çok farklıydı izlemeniz lazım kesinlikle

EVO diye bir şey yoktu diyordunuz da EVO, Evolved Human'ın kıslatması yani adamlar kısaltmış

the doctor: ekşi sözlükteymiş gibi konuşmana gerek yok adam Evo kelimesini heroes dizisinde görmediklerini söylüyor anladın mı?

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık