"hakikat, yalanlarda başlar..." -house m.d.

Heroes Reborn tartışma forumu

Tüm Forumlar > Heroes Reborn > Heroes Eski Dizi

yeni konu aç Heroes Eski Dizi

Eski dizi tadını veremeyecek arkadaşlar. Üzülerek söylüyorum. Bu devam dizisi şeklinde çekilmiş. O kadar olanlardan sonra devam eden evoların hayatları. Eski oyuncular yoksa eski tadı olamaz. Şöyle bir durum da var eğer oyuncular ilk bölümler çıkıp sonraki bölümler kaybolacaksa. Heroes'in tadını hiç mi hiç beklemeyin zaten mini dizi olacak. S*çıp sıvamasını izleriz biter gider.

Benim düşüncem böyle :D

Heroes gibi mükemmel bir dizinin devamı olduğu için bile izlenir ..

Yok tutarsa büyük ihtimalle devam ettirecekler. Böyle bir iş için bir araya gelmez ekip.

bende tutma ihtimali var diye düşünüyorum zachary levi'den bi umutluyum

Zachary karaktere gerçekten iyi bürünmüş bir chuck fan ı olarak gerçekten zor tanıdım diyorum zachary a benziyo ama o değil ses tonu böyle değil ama öyleymiş :D

bi petrelli kardeşler hiro clarie ve en önemlisi sylar reis yok tutmayabilir ama zachary levi ve o genç çocuk diziyi taşır gibi

bence karar vermeyin bekleyip göreceğiz. 4. bölümü sabirsizlkla bekliyorum

Hareketler ve biraz oyunculuklar çocukça geldi bana doğrusu dizinin hitap ettiği yaş ortalaması düşmüş gibi ya da Heroes'u bitirmemin üzerinden uzun zaman geçtiği için de böyle düşünüyor olabilirim ama eski tadından eser yok gibi bunu da ilk bölümler olmasına bağlıyorum umarım zamanla düzelir eski oyunculardan da bir şeyler görürüz kaç bölümdür Hiro gelecek gibi yapıyorlar gelmiyor zaten

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık