"+nasıl bir şey bu aşk? -biraz kafa sikici dürüst olmak gerekirse." -skins

Heroes tartışma forumu

Tüm Forumlar > Heroes > Başlamalımıyım ?

yeni konu aç Başlamalımıyım ?

beyler bayanlar bunu çok önceden tvde görmüştüm bi ara koymuşlardı hatırlayanlar vardı çok beğenmişti şu çinliye benziyen bi adam var hatta onu hatırlıyorum:D ama sonra fırsat olmadı şimdi başlamalımıyım ?

başla gitsin kardeş her bölümde merakım artıyo cidden sardı yani

Kesinlikle başlamalısın. Herkese tavsiye ettiğim bir dizi izlenmesi gerekir bence.

Daha 1 dakika önce ilk bölümü izledim ve bence izlemelisin.Ama biraz uygunsuz sahneler olabilir.

5 sene önce izlemiş ve bitirmiştim, şimdi tekrar baştan izliyorum. kesinlikle izlemelisin.

konusu ve karakterleri ile efsane bir dizi , uygunsuz sahne de yok ailenle bile izleyebilirsin

İlk sezonu Breaking Bad game of thrones'la yarışır diğer sezonları greve mreve denk geldi destan yazıcakken dizi güme gitti. İlk Sezonu mutlaka izle 19. yabancı dizim inanılmaz zevk alıyorum Christopher Ecclestone'u gördüm da demin vay be dedim :D

Heroes Reborn sanırım biz naptık böyle bir malzeme varken nasıl içine ettik dedi adamlar beklentim yüksek bakalım

Kesinlikle başlayın zaten bırakamazsınız.

1. Sezonunu 2-3 gün içinde bitirdim. Tam diyordum ki iyi bare 2-3 hafta böyle geçer. Bir baktım ki 3 ay oldu 4x11 yeni geldim. 1.Sezondan sonrası biraz kötü ama yinede efsane diyebileceğim bir dizidir. Belkide yavaş izlememin sebebi bitmesini istemememdir. :) Kesinlikle tüm dizi severler başlamalıdır.

Kesinlikle 1.sezon çok çok iyiydi. 2. sezonu zar zor izledim, 3. sezonda beklentim büyüktü toparlarlar dedim ama hala ite kaka izliyorum Reborn uğruna..

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık