"dünden ders çıkar, bugünü yaşa, yarın için ümitlen." -albert einstein

Heroes tartışma forumu

Tüm Forumlar > Heroes > Charlotte diye bir anime vardı

yeni konu aç Charlotte diye bir anime vardı

Charlotte diye bir anime vardı altına çok benzediklerini yazmışlar. Başlamalı mıyım ?O anime acayip sardı ve konu bir anda 180 derece bir dönüşle tam puanı kaptı. Peki Heroes...

Charlotte güzel animede senaryosu çocuksu ve aşırı baştan savma çizim harika shounen finalde efsane biri oluyo falan ama devamı yok o çok kötü :D

Heroes, kısaca anlatılmak istersek ortada cıbıldaklar var hepsi power uplu sonra beyfendiler var onlarda power up ajan var olmazsa olmaz, japon zaman efendisi var favorimdir tombiş bişey :D,kötü karakter,sonra olayları anlamaya çalışan bir vatandaş,anime karakteri,kötü bir şirket, yani izlenmesi gereken bir dizi. Sıkılmazsın.

Heroes'da her karakter öyle bağlarla birbirine bağlı ki 4 sezon geçti üstüne devam olarak mini dizi yaptılar hala konu tam olarak kapanmadı her yerden bağlantı çıkıyor. Mesela spoi vermeden verebileceğim bir örnek : ilk bölümde Angela Petrelli çorap çalmıştı taa 3. veya 4. sezonda neden böyle bir şey yaptığını öğrendik.İşte bunun gibi ufak detayların birbirine mükemmel bir şekilde bağlanması bana Heroes'u sevdirten şey.

heroes'a başlıcaksan sabırlı olmalısın başta olaylar çok karışık gelebilir ama devam edersen bırakamazsın ben ilk altı yedi bölümü kendimi zorlayarak izledim ama totalde 4 sezonu 5 günde bitirdim

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık