"zaman her şeyin ilacıdır sözü tamamen bir yalan. uyku her şeyin ilacıdır." -the simpsons

Heroes tartışma forumu

Tüm Forumlar > Heroes > claire abla'nın iyileşmesi

yeni konu aç claire abla'nın iyileşmesi

arkadaşlar claire abla'nın kolu kopsa falan yerine yenisi çıkıyo ya ablayı boyuna ortadan ikiye bölsek iki tane claire mi olur ki? yoksa sağ veya sol taraf diğer tarafı mı tamamlar?

iki taraf ta ben mi iyileşsem diye düşünürken ikisi de ölür sonuçta iki beyin var

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

nerde gördün la bi yeri kopunca iyileştiğini yüzeysel hasar alırsa iyileşiyo sadece öyle olmasa sylar'dan neden kaçsın sylar beynini alınca yine yenisi çıkardı

beyler beyindeki bir genetik değişiklik yüzünden okuyor beyine zarar gelirse iyileşemez sonuç olarak ölür

ayak parmağını kestiğinde yenisi cıkmıstı ama kafasına bsey saplanınca iyileşemiyor

ayak parmağı kopunca parmaktan yeni bir claire oluşmadı senin dediğin heroes rebornda mümkün

epica parmaktan yeni claire çıkmadı ama büyük kısım kendini tamamladı.iki taraf eşit olursa o zaman hangi taraf diğerini iyileştirir diyorum ben

beyni nerdeyse o tarafı iyileşir. beyni bölündüyse iyileşmez ölür.

Hocam diziden izlediğim kadarıyla claire ablamız veya onun gibi olanlar veya kopyalayanlar falan eğer kafaya bişey girmezse veya kopmazsa her türlü iyileşiyolar.

kafaya bişey girmesi değilde beyinde bi kısım var oraya girince iyileşemiyor sylar o yeri değiştirmişti çünkü

kolu kopsa kolu bir araya getirene kadar iyileşmez ya da kolsuz olarak iyileşir. Sonuçta kız Wolverine ya da X-22 değil

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık