"biri nasılsın diye sorduğunda gerçek bir cevap beklemiyor." -the vampire diaries

House of Cards tartışma forumu

yeni konu aç favori sezon

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

merhaba dizinin tüm sezonları bitirdim. her sezonun kendi içinde güzel tarafları vardı fakat benim en sevdiğim ilk sezon oldu.bi de dizide keşke olmasaydı dediğim şeyler var tabi keşke frank underwood elini kana bulamadan yoluna devam etseydi çok daha saygı duyardım.
sizin en sevdiğiniz sezon hangisi oldu?
Dizide hoşlanmadığınız şeyler neler?

dizi bitmeden bu konuda konuşmak erken ama bence ikinci sezon daha iyiydi.
başkanlığa giden yolun hiç de basit olmadığı ve bu yoldaki tüm stratejiler şahane biçimde mr. underwood farkıyla ortaya kondu.
dizi genel bağlamda süper hatta çok ilgi çekici ama başkan meechum'la öpüşmeseydi iyiydi :)

aynen hocam frank başkan biseksuel çıktı :D ama onunda altyapısı ilk sezon yapılmıştı adına kütüphane yapılıldığı bölüm okul arkadaşıyla yakınlaşmıştı

aynen orada da vermişlerdi de ben meechum'la başkanı hiç beklemiyordum :D (aralarda Edward demesi kuşkulandırmıştı da:)yoksa claire ile olmaları beklenen bir şeydi o bölüm için...

sizi niye geriyo bu kadar öpüşmeleri. karısı istiyo. o da istiyo. paylaşıyolar. fantazinin her türlüsü mübahtır gelip sizi öpmüyolar canınızı sıkmayın. edward demesi kuşkulandırmışmış. gizli ipne seni. frank başkanın etkilemeyeceği insan yoktur. hepimiz onun kulusu ve köpeğiyiz.

bu dizi iki sezon olarak planlanmış, tutunca devam ettirelim demişler. üçüncü sezon çok bayıktı. bir güzeldi çünkü dengeleri o zaman fark ettik. ikide de frank'in ipleri ele alışı mükemmeldi, yani showtime gibiydi. üç dramatik, doug canımı sıkıyor. hele claire'in osuruktan felsefesi çok rahatsız ediciydi. biraz uzatma sezonu olduğu belliydi bence. beşinci sezonda frankin çöküşünü ve finalini izleriz gibime geliyor.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık