"+telefon çalıyor. -çılgın bir fikrim var anne. aç!" -the big bang theory

How I Met Your Mother tartışma forumu

yeni konu aç -

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

-

sonunu baya atmışlar kimse sevmedi zaten o iğrenç bölümü sırf o yüzden alternatif son bile çıkardılar ama o da leşti

Filmin son üç dksini reddediyorum.

Daha fazla katılamazdım her izleyişimde gidip dizinin son üç dakikasında alternatif sonu açıp izliyorum. Bir derece avuntu işte. Hiç yoktan iyidir :( Hayatımın dizisinin finali bu olmamalıydı.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Robin ve Ted’in asla birlikte olmaması gerekiyordu. Bu, dizi boyunca bize verilen açık bir işaret. Belki dizinin başında olabilir gibiydi ve zaten kendi atış haklarını da kullandılar bu konuda. Ama ol-ma-dı. Bunun yerine eskiden sevgili olan iki insan birbiriyle ne kadar yakın arkadaş olabilirlerse o kadar yakın oldular. Son sezonda da Ted Robin’i bıraktı, Robin uçtu gitti. Ki gerçekten de böyle oldu, kumsal sahnesini hatırlayın. Hayatının aşkı olan Tracy resmen Robin’e yer açmak ve Robin çocuk yapamayacağından Ted’in hayali olan çocuk sahibi olmak için bir iki ayaklı yumurtalık makinesi oldu ve görevi tamamlanınca da aradan çıkarıldı. 9 yıllık karakter evrimi uzun süredir cevherini kaybeden dizi sonlandırılsın diye hiç düşünülmeden çöpe atıldı.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık