"mükemmel bir adam değildi ama benimdi." -friends

How I Met Your Mother tartışma forumu

yeni konu aç Başlamalı mıyım?

Arkadaşlar yaz tatili için sıkıcı olmayan akıcı diziler izlerim sizce buna başlamalı mıyım? Pişman olur muyum? Benzer bir şeyler varsa da önerir misiniz?

Her bölümüne harcadığın zaman en kıymetli anların olucakdır. yani izlemediysen ne duruyorsun :D

Himym çok güzel ve komik bir dizidir ama bana sorarsan Two and a Half Men daha komik.

Bende buna başlamayı düşünüyorum ayrıca 2 Broke Girls'te gayet güzel

Efsanevi olmakla birlikte benim ilk izlediğim, bittiğinde ise bir boşlukta kaldığım dizidir. Hiç vakit kaybetmeden başlamanı öneririm zira finalin üstünden yıllar geçmesine rağmen komedi başlığında ortamı kasıp kavurmaktadır. İyi seyirler!

Başla ve daha önce neden başlamadığın için bu soruyu kendine defalarca sor...

you must watch it. it is going to be LEGEN

wait for it

DARY!!

Çok teşekkür ederim

başla bence izlediğim için pişman olmadığım dizilerden. her bölümü hala bana çok komik geliyor. başka bir dizi daha istiyorsan friends izlemediysen onu da izlemeni tavsiye ederim ama kendi görüşümü söyleyeyim; himym, friends'in birazcık çakması. fakat ikiside gayet güzell:)

Eğer başlamazsan en büyük hatan olur

Kesinlikle başlamalısın 2 kere bitirdim ve hala canım sıkıldığında açar izler eğlenir ve duygusallaşırım. Bir hayat tarzı olabilecek derecede efsa...bekle...nevi bir dizi. Kesinlikle en kısa zamanda izlemeni öneririm.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık