"kızlar, erkeklerden daha çok kan görür." -game of thrones

How I Met Your Mother tartışma forumu

yeni konu aç Başlamalımıyım ?

Her yerde var bu forum konusu How I Met Your Mother'da niye olmasn :)

İlk olarak başlamalımıyım demeyin bile.Açın 1x1 i ve akışına bırakın devamı gelicektir.Herkes daha ilk bölümden favorisini bile bulur.Bu dizi gerçekten çok sıcak çok neşeli aşırı komik duygusal.Yeri geldiğinde gülmekten yıkılıcaksınız yeri geldiğinde gözyaşlarında boğulucaksınız yeri geldiiğinde sinirleniceksiniz yeri geldiğinde heyecanlanıcaksınız.Her duyguyu bu dizide hissediceksiniz.Bence hiç düşünmeden başlayın.Robinin,Lily nin güzelliği , Barneyin tavırları her şeyi Ted in yaşam tarzı Marshall ın komikliği ciddiliği aslında kategoriye ayırmaya gerek yok Robin,Lilu,Ted,Marshall,Barney yeri geldiğinde hepsi aynı duyguları yaşayacak mutlaka izleyin arkadaşlar sizde onlrla birlikte aynı duyguları yaşayacaksınız.How ı Met Your Motherın karakterleri gerçek yaşamınızda bile mecaz anlamda yanınızda olucak.Hepimiz böyle arkadaşlıklar isteriz sonuçta :)

Kesinlikle başlanması gereken bir dizi bence de :)

eğerki yabancı kültürü benimsemişsen esprilerine çok gülersin,ama sadece türk mizahından ibaretsen alışman zaman alır gülemezsin.

Eskiden bir bölümünü Cnbce'de izlemiştim .Beğenip izlemeye karar verdim.Bölüm başlarında çocukları gösteriyorlar ya ben onu sadece o bölüme özel sanıp 1.bölümü açınca yine gördüm falan bu aynı bölümdür diye izlemedim.Sonra 2.-3. bölüm derken hepsi aynı oldu.Ama 1.bölümü hiç izlemedim dizi bitene kadar.Bütün bölümlerini izleyip en son 1.bölümü izledim .Yani demek istediğim dizi o kadar güzel ve eğlenceli ki izlerken zaman çok hızlı akıyor sanki.

şu ana kadar yapılmış en iyi dizi diğerleri fasa fiso bu en iyisi

Her insanın izlemesi gereken bir dizi kesinlikle

Kesin başla

Kesinlikle başlanması ve bitirilmesi gereken bir dizi. Diziyi yaklaşık 1.5 ay önce bitirdim ve etkisinden çıkamıyorum. Moralim bozulduğu zamanlarda herhangi bir bölümünü açıp rahatlıyorum. Karakterlerin hepsi çok samimi. Tedin romantikliği Barneyin harikalığı Marshallın komikliği lilynin zekası robinin tatlılığı benim diziye bağlanmamı sağlamıştır.

Başlamak mı ? 3ncü kez falan izliyor olmak lazım şimdiden :D

Bence de başlamalısın. Ben daha bugün başladım ve 6 bölüm izledim. Hatta 6. bölümü az önce bitirdim en çok güldüğüm bölümdü şuan. Her zaman internette gördüğüm ve oldukça popüler bir diziydi HIMYM. Dedim ki denemekten zarar gelmez. Geçrekten dedikleri kadar varmış. Ama bu kadar komik olmasını beklemiyordum. :D

Arkadaşlar ben diziyi zaten bitirdim :) Başlamalımıyım diyenlere konu açtım sadece :)

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık