"barışı sadece adaletle sağlayabilirsin." - avatar the last airbender

How I Met Your Mother tartışma forumu

yeni konu aç Başlasam mı?

Ben daha çok macera, fantastik tarzı şeyler izledim şu ana kadar o tarz seviyorum ama yorumlar çok güzel sizce bu dizi beni sarar mı?

Sarmaz macera ve fantastikin tam tersi bu sitcom dizisi friends gibi ve sonunuds cok aptalca bitiriyolar degmez bence

Bence denemelisin, harika bir hikayesi var ve her bölümü(ciddiyim) efsanedir. :D

O tarz izliyorsan zevk almayabilirsin tabikide ama benim düşüncem kesinlikle izlemelisin :D

Başlarda sadece esprileri için izlesen bi süre sonra gerçekten bağlanıyosun...Bi dene derim

Bence dene! Denemekten bir şey kaybetmezsin ve kesinlikle beğeniceksin. Hikaye çok sıcak ve samimi olarak anlatılıyor. Komedi seviyosan ve arada kafam dağılsın diyosan kesinlikle izle derim. Saygılar..

Bende fantastik tarzı çok seviyorum ama inan bana bu diziye bir başladım bırakamıyorum ya her bölümü çok güzel çok hoş arkadaşlığı harika bir şekilde anlatıyor ayrıca her bölüm komik izlerken "Keşke böyle arkadaş grubum olsa" diye 400 defa söylemişimdir.

Bende severim fantastik, bilim-kurgu vs. ama HIMYM benim için çok ayrı. Hep üzülürüm çok erken bitirdim diye. Ve şöyle diyeyim, ben dizinin 2. sezonundan sonra bırakmıştım, yani çok uzun sürede bitirdim diziyi. Ama keşke günde sadece 1 bölüm izleseydim de iyice keyfini çıkarsaydım diyorum her gün kendime. Herkesin efsanesi vardır ya, benim de efsanelerimden biri HIMYM kesinlikle. İzleyin izlettirin. Bu atmosferi, dostluğu, karakterleri başka yerde bulamazsınız.

İnan bana ben de senin gibiyim, benim de bu tür şeylerle pek aram yoktur,ama ona rağmen çok sevdim,aşırı bağlandım ben.

Başlayalım bakalım :d

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık