"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

How I Met Your Mother tartışma forumu

Tüm Forumlar > How I Met Your Mother > FİNAL HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELER?

yeni konu aç FİNAL HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELER?

Final sizce olması gerektiği gibi miydi? Veya siz finalin nasıl olmasını isterdiniz?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Güzel bir finalin olmasını isterdim çünkü kötüydü. Tüm sezon düğün izledikten sonra Barney ve Robin'in ayrılması, Tracy'nin çok işlenmemesi, Ted'in tekrar Robin'e geri dönmesi, daha ne sayabilirim ki?

Barney ve Robin'in ayrılıp Ted'in tekrar Robin'e dönmesi hoş bir final değildi açıkçası önceki 8 sezona yakışan bir final değildi güzel miydi güzeldi ama önceki 8 sezona göre hem sönük bir sezondu hemde sönük bir final :)

sezon finali bence gayet iyiydi. kaç sezon Ted'in Robin'e aşkına izledik. tamam yeri geldi Barney ve Robin aşkıda güzeldi. ama sonuçta Barney herzaman ki Barney di. ve Robinle ayrılmaları kaçınılmazdı ve eğer Ted ve Robin aşkını böyle tamamlamasalardı dizi özünden çok farklı şekilde bitmiş olurdu.

Robin ve Barney'in birlikte olduğu Ted'in de Tracy'le olduğu bir son mükemmel olurdu

asiri sacma bi finaldi aq ne gerek var yaptiklarina biri bahsedince o kadar yildan sonra hala sinirleniyorum
Game of Thrones'da buraya katildi artik nasil siliyoruz hafizadan bilmiyorum

Tracy'nin ölümüne katlanabilirim ama Robin?

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık