"geçmişiniz, geleceğinizin önsözü müdür?" -dexter

How I Met Your Mother tartışma forumu

Tüm Forumlar > How I Met Your Mother > Final ile ilgili (spoiler içerir)

yeni konu aç Final ile ilgili (spoiler içerir)

Belkide hepimiz olaya yanlış çerçeveden bakıyoruzdur. Belki yönetmen çocukları doğurup kısa süre onlarla yaşayabilen anneyi değilde hayatlarının geri kalanın da çocuklarla ilgilenicek onlarla vakit geçirecek olan anneyi bize göstermek istemiştir. Eğer gerçekten seyirciye yansıtılmak istenen onları doğuran değilde ölene kadar yanlarında olan anne ile tanışmanın hikayesiyse kesinlikle muhteşem bir final hatta tümüylemuhteşem bir dizi izlemişiz demektir. Sizce dizinin finalinde bu kanıya varmamız gerekiyordu da biz seyirci kitlesi olarak anlayamadık mı? Yoksa gerçekten de final rezaletmiydi?

annenin ölmesinden çok barney-robin olayına o kadar girmelerine taktım ben.
madem ayıracaktın bu ikiliyi eften püften bir sebeple sırf finali daha önce çektiğin için 9 sezon boyunca neden gerçek aşk gibi gösterdin izleyiciye bizimle dalga mı geçiyorsun diye sorarlar adama.

Final bence efsaneydi, sadece son sahnede robin'in camının altında ted yerine barney olmalıydı.

finalle ilgili düşüncelerimi başka bi konudada yazmıştım son 2 sezonu at çöpe saçmalıktan ibaretti güldüren yerleri çok az dı özellikle son sezon bomboş bi sezondu 1 sezonda düğüne kalan 3 günü anlattılar düğünü 1 bölümde düğünden sonra yaşanan 15-20 yılı 1 bölümde anlattılar. finale gelirsek çocuklarında dediği gibi "bu hikayede anneme nerdeyse yer vermedin bile bu hikaye senin robin teyzeye hala aşık olduğun ve bizim bu konuda ne düşündüğümüzü öğrenmek için anlattın" diyolar. senin düşündüğün gibi hayatları boyunca yanlarında olucak anneyle nasıl tanıştım değil ben robine hala aşığım oda şuan boşta aramızda bişey olursa ne düşünürsünüz dü konusu genel olarak bence

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık