"insanlar hakkında olumlu düşünmek onları iyi biri yapmaz." -house m.d.

Humans tartışma forumu

yeni konu aç 3. sezon

Nasıl bi anda bitirdiler şu sezonu anlamadım. Çok güzel gidiyodu belki bu sezon daha uzun olur derken yine tadı damağımda kaldı. Bi de beğenmediğim bi özellik var. Keşke biraz reklamı yapılsa. Sosyal medyada reklamı yapılsaydı çoktaan daha iyi yerlere gelmişti bu dizi BENCE. Yeni sezon başlamış üstünde 5 bölüm çıkmış ben tesadüf eseri gördüm 2. sezonu resmen üzüldüm dkafhks Bu arada asıl bu tartışmayı açma amacım yeni sezon tarihini söylemekti. EKİM-KASIM 2017'de çıkacağından bahsediliyor ;)

Sanki gizli bir örgütmüşüz gibi hissediyorum. Humans izleyenler olarak Türkiye'de sayımız az. Bence bu hoş bir şey. Game of Thrones veya The Walking Dead gibi olmamalı bu dizi. Suyunu çıkartır insanlar. Böylesi daha iyi.
O değilde ekim kasım 2017 ne? Unuturuz ki diziyi. Hoş mu şimdi

Bence bırakın çok fazla bilen olmasın..insanların sürekli izleyip izleyip bir birilerine caka sattıkları saçma muhabbete konu olmayacak kadar muhteşem bir yapım.insanoğlunun yapay zeka ile kıyaslanması sarsıcı olabilir bunu anlayabiliyorum , oysaki insanlar bu tarz gerçekler ile yüzleşmekten kaçınıyorlar.emin olun bu yapım zamanımızın ötesinde bir görsel ve felsefi bilgiler ile dolu.insanlık savaş ,aç gözlülük ve bencilliği uzun yıllar götürecek gibi duruyor ve şahsi fikrimdir ki yerimizi android botların alması benim açımdan dünya ve evren için çok daha aklılcı ve makul bir seviyeye geçişin anahtarıdır.hem şöyle düşünmeli.. yok olmuyoruz.yaptığımız ve yapacaklarımızı sadece başka form ve yapılara aktarıyoruz.. merakla yeni bölümü bekliyorum.

Arastirdim onay almamis henuz fakat olmali 3.sezon :/ Yazik ederler o guzelim sezon finalini.

İnşallah üçüncü sezonu çekerler. Merakla bekliyorum, inanılmaz keyifli bir dizi. Bu arada İsveç yapımı olan Äkta Människor'u mutlaka izlemenizi öneririm, bu dizinin orjinali.

bence de bilinmesin ya böyle mutlu mesut humans izleyenleri olarak devam edelim :)

dizi 3. sezon onayı almış arkadaşlar

yalnız bu sitede 2. sezon burda bitmiş gibi gözüküyor ama aslında ara vermişlerdi ve devam ettiler 10 bölüm kadar daha

Ne zaman gelecek yeni sezon hadi yaa ?

1 sene oldu artık bir bakayım dedim biri kasım 2017 yazmış umarım doğrudur çok heyecanlandım şuan

Yeni sezon 2018'de gelecek 8 bölümden oluşacak.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık