"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

I'm Sorry tartışma forumu

Tüm Forumlar > I'm Sorry > BAŞLAMAYI DÜŞÜNENLER BAKSIN

yeni konu aç BAŞLAMAYI DÜŞÜNENLER BAKSIN

MİZAH ANLAYIŞI BERBAT ESPRİLERİN DAHA KALİTELİ OLMASI GEREKİYOR VE SEKS HARİCİNDE PEK BİŞEYDEN BAHSETTİĞİNİDE SÖYLEMEYECEĞİM. AÇIKCASI BEN VAKİT GEÇİRMEK İÇİN İZLEDİM.TAVSİYE ETMİYORUM HA EĞER İZLEYECEKSENİZ AİLE ORTAMINDA VEYA AİLENİZDEN İRİ İLE İZLEMEYİN

Kaç bölüm izledin merak ettim

Zaten üç bölüm var ve şimdilik dediği gibi gidiyor olaylar. Komik olan yerler de var ama umarım ilerleyen bölümlerde daha iyi olur

3 bölümü de izledim sırf ilk bölümde yazdığım yorumun haklılığını görmek için. İlk bölümde anlamıştım zaten bu dizinin çok kötü olduğunu. O kadar kaliteli komedi dizisi varken bu diziye 20 dakika bile hayatınızdan vermeyin. Hiç bir şekilde değmez.

Dizinin ilk 3 bölümü resmen seks barındırıyor. Sapık bir senaristin insanlara fantezi, fetişistlik öğretmesinden başka bir şey değil. Dizi resmen insanlara "ass cubes, tea packing" gibi saçma sapan fantezileri öğretmek için yazılmış. Başka bir amacı olamaz bu dizinin.

Çok bayat ve kalitesiz esprilerle donatılmış bir ana karakter var. Erkek gibi bir kadın. Erkek arkadaşlarınızla bile bu tarz muhabbet etmezsiniz ama poker ortamında buradaki kadın almış başını yürüyor. Koca desen erkek mi değil mi belli değil? Gavatlığı öğretiyorlar resmen.

Dizi denilen bu şey kesinlikle dizi falan değil. Cinsel içerik taşıyan 25 dakikalık bölümler. Senarist, ben bu fantezilerimi insanlara sinsice nasıl öğretebilirim diye bir dizi yazmış resmen.

Özetle, sakın başlamayın.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık